(Poistunut julkaisusta)

Investointipäällikkö
SATO Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Haemme SATOn Helsingin toimipisteeseen
Investointipäällikköä

Tykkäätkö ihmisistä ja kodeista? Onko asuminen intohimosi? Olet innokas ja kehittymishaluinen, hallitset kokonaisuuksia etkä hätkähdä hoppua. 

Tule SATOon investointipäälliköksi. Pääset tekemään laaja-alaisesti erilaisia investointeihin liittyviä tehtäviä, kuten etsimään uusia investointikohteita, laatimaan investointilaskelmia ja -esityksiä, osallistumaan uudiskohteiden suunnittelun ohjaukseen sekä laatimaan ja kehittämään investointiraportteja. Lisäksi osallistut kauppaneuvotteluihin ja välittäjäyhteistyöhön. Investointipäällikön tehtäviin kuuluu myös SATOn sijoituskiinteistöjen arvonmäärityksen laatiminen kvartaaleittain yhdessä kiinteistöanalyytikoiden kanssa. Toimit investointitiimin esimiehenä. 

Edellytykset

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto kiinteistö-,  rakennus- tai kaupalliselta alalta. Lisäksi sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus kiinteistösijoitusalalta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja esimiestaitoja. Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on taloudellista ja tuloksellista ajattelukykyä. Henkilönä olet analyyttinen, tarkka, oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja joustava. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

SATOssa saat työkavereiksesi asumisen, asuntosijoittamisen ja asiakkuuksien asiantuntijoita, jotka tekevät työtään ammattitaidolla asiakasta aina ensin ajatellen. Asetamme riman korkealle ja työssämme näkyvät kunnianhimo, rohkeus ja halu vielä asioita vauhdilla eteenpäin. Koulutamme henkilöstöämme ja tuemme työssä oppimista, pidämme huolta työhyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa ja lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 2.3.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Antti Aarnio, p. 040 164 7052, parhaiten tavoitettavissa 21.2. klo 10-11 ja 27.2. klo 14-15.