(Poistunut julkaisusta)

Investointipäällikkö
Kojamo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme investointipäällikköä pääkaupunkiseudulle

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle investointiyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen kiinteistötransaktioista vastaavaa

Investointipäällikköä

Olemme vuokra-asumisen ja asuntosijoittamisen edelläkävijä. Kuluttajabrändimme Lumo tarjoaa hyvää vuokra-asumista kasvukeskuksissa. Emme kuitenkaan rakenna vain taloja, vaan tekemisemme ytimessä on vahva ymmärrys siitä, että koti on ihmisen tärkein paikka. Siksi haluamme olla luomassa hyvää asumista ja parempaa elämänlaatua kaikille ihmisille koko Suomessa. Jos voit allekirjoittaa missiomme paremman kaupunkiasumisen luomisesta, jatka lukemista!

Meidät tunnistaa siitä, että meille asiakkaan kokemus on aina ykkösasia. Tehtävänkuvasta riippumatta etsimme osaajaa, jolle palvelu on aina ilo, jolla on rohkeutta haastaa vanhoja toimintatapoja ja joka saa onnistumisista virtaa.

Meillä Kojamolla pääset kasvattamaan jo entisestään vahvaa asuntoportfoliota kasvustrategiamme mukaisesti. Tavoitteenamme on kasvaa noin 38 000 asunnon ja 6 miljardin euron asuntosijoittajaksi vuoden 2021 loppuun mennessä. Päätehtäviisi kuuluu uusien ostokohteiden etsiminen ja ostoprojektien toteuttaminen. Vastuullasi on myös ostettujen kohteiden haltuunoton käynnistäminen. Oleellisena osana tehtäväkenttääsi on myös mm. investointioletusten toteumien seuranta. Toimipaikkasi sijaitsee osoitteessa Mannerheimintie 168a, Helsinki.

Onnistumistasi tehtävässä helpottaa, jos sinulla on:

  • tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
  • investointitoiminnan sekä kiinteistö- ja osakekaupan kokemusta ja perusteellista osaamista
  • asuntomarkkinoiden tuntemusta ja suhdannevaihteluiden ymmärrystä
  • itsenäinen työskentelyote ja kyky johtaa transaktioprosesseja
  • hyvät yhteistyö-, viestintä- ja kommunikointitaidot

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittämään omaa työtäsi ja osaamistasi. Saat ympärillesi 300 energisen ja uudistushaluisen ammattilaisen joukon. Työtäsi innostavan ilmapiirin lisäksi tukevat laajat henkilöstöetumme sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tule luomaan parempaa kaupunkiasumista kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Olli Turunen puh. 040 552 8907 perjantaina 16.1. klo 16-17, perjantaina 24.1. klo 16-17, keskiviikkona 29.1. klo 10-11 ja maanantaina 3.2. klo 16-17.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera viimeistään 5.2.20 mennessä osoitteessa: https://kojamo.fi/avoimet-tyopaikat/

Instagramissa (https://www.instagram.com/kojamofi/) on nähtävillä Kojamon arjen sankarit. Tunnisteen #GoKojamo takaa voit bongata tulevia työkavereitasi!