(Poistunut julkaisusta)

Investointi- ja suunnittelupäällikkö
Stora Enso Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Stora Enso Publication Papers Oy Ltd Anjalan Paperitehdas on osa Stora Enson Anjalankosken tehtaita. Anjalan Paperitehdas valmistaa hiokepitoisia painopapereita. Paperikone 2 valmistaa päällystettyä kirjapaperia sekä aikakausilehtipaperia ja paperikone 3 päällystämätöntä kirjapaperia sekä erikoissanomalehtipaperia. Anjalan tehtaan vuosittainen tuotantokapasiteetti on 435 000 tonnia ja henkilöstöä on tehtaalla noin 300.

Tehtävänkuvaus

Haemme investointi- ja suunnittelupäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Anjalan Paperitehtaalle.

Investointi- ja suunnittelupäällikkö toimii investointien valmistelusta ja hallinnasta, teknisestä suunnittelusta sekä energiatehokkuudesta vastaavan osaston esimiehenä. Lisäksi osaston toimintoihin kuuluvat sähkö- ja automaatiojärjestelmien kokonaishallinta ja kehittäminen, osallistuminen erilaisiin prosessikehityshankkeisiin, investointien osalta yhteistyö konsernin ja divisioonan kanssa sekä projekti- ja suunnittelutoiminnan kehittäminen yhteistyössä kunnossapitoyhtiön kanssa.

Tarjoamme mukavan työympäristön ja hyvän porukkahengen, sekä monipuolisen ja haasteellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi osana kansainvälistä metsäteollisuuden yritystä.

Tehtävänvaatimukset

Etsimme yhteistyökykyistä ja pitkäjänteistä henkilöä johtamaan asiantuntijaorganisaatiota. Lisäksi olet analyyttinen ja hyvä tekemään päätöksiä.

Tehtävä vaatii soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä projekti- ja suunnittelukokemusta ensisijaisesti metsäteollisuudesta. Kokemus tuotannosta tukee myös tehtävässä menestymistä. Lisäksi tarvitset hyvää osaamista Office-työkaluista, SAP- ja tehdasjärjestelmistä sekä yleistietämystä automaatiojärjestelmistä. Tehtävä vaatii sujuvaa englannin kieltä.

Hae tehtävää viimeistään 2.3. osoitteessa http://www.storaenso.com/careers

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ari Johansson, tehtaanjohtaja, p. 040 556 5246

Risto Mänttäri, suunnittelupäällikkö, p. 040 543 2019