(Poistunut julkaisusta)

INVESTMENT PROJECT MANAGER (Turku)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on projektitoimintaan ja projektijohtamiseen erikoistunut asiantuntija Tampereella ja Turussa. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

INVESTMENT PROJECT MANAGER (Turku)

Tehtävään valittavan henkilön vastuulla projektisuunnitelman kehitys ja läpivienti, mahdollisten riskitekijöiden havainnointi ja ratkaisu sekä projektin taloudellisten tavoitteiden saavuttaminen. Projektin lähtökohtainen kesto on 6-24 kk ja se pitää sisällään jatko-option. Tehtävä sijaitsee Turussa ja on kokopäiväinen.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme korkeakouluopintoja, aiempaa työkokemusta projektipäällikkönä toimimisesta investointihankkeissa ja IPMA -sertifikaattia. Lisäksi arvostamme hyviä organisointitaitoja, dokumentaatiotyökalujen hallintaa (Visio, Excel, Word) ja englannin kielen taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa osaamistasi vastaavan palkkauksen, mielenkiintoisen työkuvan asiantuntijaroolissa sekä hyvän työilmapiirin.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - INVESTMENT PROJECT MANAGER (Turku). Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi.