(Poistunut julkaisusta)

Investment manager Kiinteistöt-liiketoimintaan
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikoisosaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimivampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.

Kiinteistösijoittamisella on merkittävä rooli YIT:n strategiassa osana Suhdanteita kestäviä liiketoimintoja. YIT toteuttaa kiinteistösijoittamista konsernin Kiinteistöt-liiketoiminnan alla. Keskitymme merkittävien hankekehityskohteiden kehitysvaiheen rahoittamiseen sekä tonttien ja kehitettyjen kiinteistöjen omistamiseen ja edelleen realisointiin sopivalla hetkellä. Teemme suuria ja pitkäaikaisia investointeja yhdessä kumppaniemme kanssa. Toteutamme mittavia hankkeita ja samalla rakennamme tasaista kassavirtaa tuottavaa hankeportfoliota. www.yit.fi/kiinteistosijoitukset

Haemme nyt tehokkaiden ammattilaistemme joukkoon Kiinteistöt-liiketoimintaan, Sinua

INVESTMENT MANAGER

Tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti useiden, sekä sisäisten että ulkoisten, sidosryhmien kanssa. Työssäsi valmistelet ja analysoit sijoituskohteita yhdessä hankekehitysyksikön kanssa, teet investointilaskelmia ja -esityksiä sekä hallitset nimettyjä sijoituksia. Tehtäviisi kuuluvat myös yhteissijoitusrakenteita koskevat neuvottelut, kuten sijoittajatapaamiset ja rahoitusrakenteen valmistelut. Koordinoit sisäisiä ja ulkoisia resursseja, esim. kirjanpito, verotus ja juridiikka.

Odotamme sinulta akateemista koulutusta, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä ainakin jo muutaman vuoden kokemusta yritysjärjestelyistä, sijoittajasuhteista ja rahoitusrakenteen luomisesta ym. sijoittamisen lainalaisuuksista. Kokemus sopimusneuvotteluista katsotaan eduksi. Työskentelytyyliltäsi olet itsenäinen ja proaktiivinen, pyrit yhteistyöhön, hallitset aikataulupaineet ja tuot oman panoksesi hyvään työilmapiiriimme.

Tarjoamme sinulle aidosti mielenkiintoisen, monipuolisen ja merkityksellisen tehtävän. Osana kasvavaa tiimiä pääset kehittämään liiketoimintaa, olemaan mukana kansainvälisen pörssiyrityksen liiketoiminnan kasvussa sekä kehittymään samalla myös itse yhä eteenpäin. Tarjoamme ison talon henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 16.8. klo 9-11 ja 21.8. klo 14-16. 

Täytä sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 26.8.2019 mennessä oheisen linkin kautta.