(Poistunut julkaisusta)

Investment Manager Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018Yritys&nbsp:  Sagax Finland Asset Management Oy

Työn kuvaus:
 

Sagax on kiinteistösijoitusyhtiö, joka investoi kaupallisiin kiinteistöihin erityisesti varasto- ja pienteollisuussektoreilla.
Sagax omisti 31. maaliskuuta  2018 toimitiloja 2 648 000 neliömetriä jakautuen 501 kiinteistöön. Sagax on noteerattu Nasdaq Tukholmassa, Large Cap-listalla.  

 
Haemme nyt Sagax Finland Asset Management Oy:n toimeksiannosta Investment manageria Sagaxin toimipisteeseen Helsingin ydinkeskustaan. Tehtävä on vakituinen.
 
Odotamme halua ja taitoa tiiviiseen työskentelyyn numeroiden parissa. Olet mukana erilaisten investointikohteiden hankintaprosessissa alusta loppuun.
Tässä työssä tarvitset vahvaa laskentakokemusta ja käytät Exceliä sujuvasti. Osaat tulkita lukuja ja ymmärrät mikä on niiden merkitys menestyksekkäälle liiketoiminnalle.

Tarjolla on hyvin monipuolinen työtehtävä missä on mahdollisuus kehittyä alan huippuammattilaiseksi.
Sinulla ei ole pakko olla kiinteistöalan kokemusta, mutta hyvä englannin kielen taito sinulla on oltava.

Olet persoonana positiivinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Sinussa on palava halu kehittyä ja oppia lisää.
Sinulla on taito hahmottaa isojakin kokonaisuuksia ja teet työtäsi prosessipohjaisesti. Kestät painetta ja nautit kun sinulla on useita projekteja yhtä aikaa työn alla.
 
Tässä tehtävässä pääset osallistumaan menestyvän pörssiyhtiön toimintaan hyvin laaja-alaisesti.
Kiinteistöhankintaprosessissa olet mukana jo alkuvaiheessa ja pääset määrittämään mahdollisen sijoituksen arvoa ja tekemään kassavirtalaskelmia.
Olet mukana viemässä kauppaa eteenpäin aina sopimuksen solmimiseen asti. Olet vahvasti mukana myös haltuunottovaiheessa.
 
Toimipiste on Helsingin ydinkeskustassa Sagaxin viihtyisissä toimitiloissa.
Vahvan oman kehittymisen lisäksi sinulle on tarjolla kilpailukykyinen palkka ja huippu tiimi kiinteistösijoituksen ammattilaisia. 
 
Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta!

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 15.7.2018 mennessä. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon konsultti Suvi Ikola numerosta 046 875 0107 ti 3.7 klo 13-14 tai sähköpostitse osoitteesta suvi.ikola@adecco.fi 2.7 alkaen. Viikolla 26 lisätietoja tehtävästä sähköpostitse sari.ala-kulju@adecco.fi.
 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Investment Manager Helsinkiin


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Suvi Ikola, 046 875 0107


Toimipaikka:  Espoo