(Poistunut julkaisusta)

Inventory Analyst
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Inventory Analyst

Hei sinä työnhakija, joka omaat ymmärryksen teknisistä asioista ja olet tottunut työskentelemään materiaalivarastojen hallinnan ja kehittämisen kanssa sekä prosessien kehitys on sinulle tuttua. Etsitkö uusia työhaasteita ja työ elektroniikan ja komponenttien parissa kiinnostaisi?

Tarkempi info työstä:

Tulet työskentelemään osana ammattilaisista koostuvaa tiimiä ja työtehtäväsi koostuu materiaalivarastojen hallinnasta, raportoinnista, uusien järjestelmien testaamisesta ja käyttöönotosta sekä olemassaolevien ohjelmien kehittämisestä ja ylläpidosta.

Mitä odotamme:

Odotamme hakijalta jo jonkin verran aiempaa kokemusta ja tuntemusta komponentti- ja elektroniikkamaailmasta. Omaat hyvän ymmärryksen prosessien läpiviennistä ja materiaalihallinnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielentaitoa sekä osaamista Excel:stä. Toivomme sinun omaavan oma-aloitteisen ja työhön tarttuvan asenteen sekä kykyä ratkaista haastavankin tuntuisia ongelmia hyvän loogisen päättelykyvyn avulla. 

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn hyvämaineisessa asiakasyrityksessämme. Työt alkavat maaliskuun aikana ja kestävät alustavan arvion mukaan 6 kuukautta, työssä on jatkomahdollisuus.

Palkkaus: sopimuksen mukaan

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Olemme sinuun yhteydessä, kun sinulle sopiva työtehtävä aukeaa.

Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 28.2.2021. 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Michael Perander
Myyntipäällikkö
Eezy VMP
040 307 5303
michael.perander@eezy.fi