(Poistunut julkaisusta)

Inventoija varastolle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Varastotyöstä kiinnostuneelle tekijälle mielenkiintoinen projekti Sodankylässä!

Etsimme nyt asiakkaallemme Sodankylään kahta reipasta, tarkkaa ja oma-aloitteista inventoijaa/varastotyöntekijää noin kuukauden inventaarioprojektin pariin. Työssä järjestellään pääosin kalustoa- ja hydraulikkaa varaosista koostuvaa varastoa ja lasketaan sekä kirjataan kannettavalla tuotteella kaikki tuotteet järjestelmään. Erilaisia tuotenimikkeitä on paljon, joten tekemistä riittää.

Hakemamme henkilö on reipas, itseohjautuva ja motivoitunut tekemään töitä varastolla. Työtehtävissä menestyminen edellyttää työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä positiivista asennetta. Kokemus trukilla ajamisesta sekä teknisten laitteiden ymmärrys ehdottomasti plussaa. Aikaisempi kokemus varastotehtävistä ei välttämätön.

Tarjoamme sinulle projektiluontoisen työn viihtyisästä varastosta mukavilla ja kannustavilla työkavereilla höystettynä. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään huhtikuun alussa. Mikäli työt sujuvat hyvin, projektin jälkeen on mahdollista jatkaa erilaisissa tehtävissä.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemuksesi meille nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.