(Poistunut julkaisusta)

Intohimoinen Zimbra-sähköpostiylläpitäjä sisäiseen tietohallintoon
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Olet sinut Linux-ylläpidon kanssa ja asiakaspalveluhenkinen ongelmien ratkoja. Jaksat sukeltaa lokien syövereihin löytääksesi IDt joiden perusteella jäljittää minne sähköposti tai kalenterimerkintä on hairahtunut. Keksit luovia ratkaisuja joilla asiakkaan ongelmat saadaan selvitettyä tai kierrettyä toimivasti. Tunnet palomuurit ja protokollat niin että videoneuvottelu saadaan kulkemaan myös ulkomaisen hotellin capture-portaalillisessa WLANissa NAT-verkon takaa. Saat asennettua Linuxin päälle videoneuvottelujen GDS-palvelimen.

CSC:n asiantuntijana pääset loistavalle näköalapaikalle työskentelemään muiden kokeneiden ja osaavien asiantuntijoidemme rinnalla erilaisissa yrityksen sisäiseen tietohallintoon liittyvissä tehtävissä: järjestelmäylläpidossa, käyttäjähallinnossa, käyttäjätuessa ja uusien palveluiden käyttöönotossa. Työtehtäviin kuuluu tuotantojärjestelmien ylläpitoa ja tukea, mutta varmasti myös pioneerihenkistä tutkimustyötä uusien järjestelmien käyttöönotossa ja muuttuvan työympäristön tukena. CSC:n sisäinen tietohallinto vastaa paitsi henkilökunnan, taloushallinnon ja koko talon sisäisten tuotantojärjestelmien ylläpidosta myös näihin liittyvästä pioneerihenkisestä tutkimuksesta, sopivasti propellihattu päässä.

Omaat tietotekniset yleisvalmiudet, ja tunnet ainakin joitakin seuraavista: Zimbra-sähköpostijärjestelmä, CentOS Linux palvelimet, iCal-kalenterimerkintöjen rakenne, sähköpostiohjelmistot kuten Thunderbird, Outlook, Apple mail ja webmail; mobiililaitteiden kalenterisynkronointiprotokollat kuten ActiveSync ja CalDAV; videoneuvotteluohjelmistot kuten Zoom, Jitsi, H.323 ja niiden osoiteportaali GDS. Arvostamme ihmisiä jotka ovat oma-aloitteisia, aktiivisia, asiakaspalveluhenkisiä ja haluavat oppia uutta. Arvostamme kädet savessa –asennetta, eli uskallat tarttua paitsi järjestelmiin myös itse laitteisiin.

Työtehtävää voi hakea, vaikka kaikki mainitut osaamisalueet eivät olisi hallussa. Meillä on koko ajan auki paitsi vakituisia tehtäviä myös harjoittelijan paikkoja.


Lähetä hakemuksesi 24.10.2019 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry