(Poistunut julkaisusta)

Intime-järjestelmäasiantuntija
Monetra Pirkanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Monetra-konserni koostuu neljästä alueyhtiöistä, joiden päätoimipisteet sijaitsevat Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa ja Kuopiossa..

Haluaisitko sinä, taloushallinnon ammattilainen, työskennellä vankalla ammattitaidolla varustetussa Monetra-konsernissa? Sinulla on nyt tilaisuus liittyä kasvavan ja kehittyvän Monetran osaavien asiantuntijoiden joukkoon.

Haemme Intime-järjestelmäasiantuntijaa, joka työskentelee koko Monetra-konsernin laajuisesti luotsaten eri alueyhtiössä työskentelevien pääkäyttäjien verkostoa.
Järjestelmäasiantuntijana koordinoit lukuisten käyttöönottoprojektien kokonaisuutta Monetra-konsernissa ja johdat käyttöönottoprojekteja yhteistyössä asiakkaiden ja muiden taloushallinnon osaajien kanssa. Toimit päävastuullisena yhteyshenkilönä järjestelmätoimittajan suuntaan ja teet tiivistä verkostoyhteistyötä alueyhtiössä toimivien pääkäyttäjien kanssa. Vastaat osaltasi sovellustuen prosessien toimivuudesta ja koulutusten sisällöstä sekä kouluttamisesta. Järjestelmäasiantuntija on keskeisessä roolissa kehittämässä ja edistämässä digitaalisen taloushallinnon prosessien toteutumista.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:
• Kokemusta projektien vetämisestä, kouluttamisesta ja ohjeistusten tuottamisesta
• Intime-järjestelmän tuntemusta
• Kiinnostusta digitaaliseen taloushallintoon ja kirjanpidon koukeroiden tuntemusta
• Oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja jämäkkyyttä tiukoissakin tilanteissa
• Hyvät verkostoitumistaidot ja näkemystä verkoston johtamiseen
• Asiakaslähtöinen työskentelytapa ja erinomaiset asiakasyhteistyötaidot
• Innokkuutta kehittää palveluprosesseja ja työskentelytapoja
• Hyvät vuorovaikutus-, viestintä- ja työyhteisötaidot
• Kykyä hallita kokonaisuuksia ja toimia tavoitteellisesti sekä ratkaisukeskeisesti

Meillä voit työskennellä joustavasti ja paikkariippumattomasti, ja työpisteesi voi sijaita minkä tahansa Monetran toimipisteen tiloissa tai voit työskennellä etätyössä kotoa käsin. Työ sisältää jonkin verran matkustamista Monetra-konsernin ja asiakkaiden toimipisteisiin. Työsuhde on vakituinen ja aloitus on sopimuksen mukaan.

Työnantajana tarjoamme sinulle innostavan tehtävän kasvavassa yrityksessä julkistoimijoiden luottokumppanina. Toimintamallimme korostaa avointa ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Erittäin tärkeäksi koemme henkilöstömme ammatillisen osaamisen kehittämisen ja sen tukemisen. Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja hoitaa asiat paremmin. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella puhelimitse 17.3. klo 12.00 - 13.00 tai 25.3. klo 15.00 - 16.00 palvelujohtaja Katriina Damskilta puh. 040 735 0510.

Mikäli löysit itsesi ilmoituksesta jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä. Hakuaika päättyy 6.4.2020 klo 16.00.