(Poistunut julkaisusta)

International Account Manager
Dream Broker

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Dream Broker on suomalainen ja eurooppalainen online-video-ohjelmistoyritys. Autamme asiakkaitamme uudistamaan viestintää ja oppimista online-videoiden avulla. Dream Broker perustettiin Suomessa vuonna 2007 ja yhtiö työllistää yli 150 henkeä Euroopassa. Yhtiö on tällä hetkellä yksi Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä, ja palvelee yli 900 uskollista yritysasiakasta. Helsingin pääkonttorin lisäksi Dream Brokerilla on paikalliset toimistot Turussa, Tukholmassa, Kööpenhaminassa, Oslossa, Amsterdamissa, Haagissa, Berliinissä ja Frankfurtissa. Olemme tänään Pohjoismaiden markkinajohtaja ja tavoittelemme nopeaa globaalia laajentumista seuraavaksi Keski- ja Länsi-Euroopan markkinoilta.

Haluatko työskennellä kansainvälisen myynnin ja teknologian parissa?

Etsimme myynnin ammattilaiseksi tähtääviä hakijoita, jotka ovat jo aloittaneet B2B -myyntiuransa ja ovat nyt valmiita ottamaan urallaan seuraavan askeleen International Account Manager -roolissa kansainvälisen myynnin parissa. 

Tässä tehtävässä työskentelet kansainvälisessä Customers -yksikössämme. Customers -yksikkö on matriisitiimi, jonka tehtävänä on luoda arvoa asiakkaillemme, auttaa heitä kasvamaan kanssamme sekä kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita. International Account Manager toimii kaikilla markkina-alueillamme yhdessä paikallisten myyntitiimien kanssa.

Työnkuvaan sisältyy:  

 • Kansainvälinen uusasiakashankinta ja liiketoiminnan kasvattaminen aktiivisen prospektoinnin ja kylmäsoittojen avulla 
 • Koko myyntiprosessista vastaaminen sisältäen potentiaalisten asiakkaiden tunnistaminen, yhteydenotto, asiakastapaamiset, sopimusneuvottelut ja implementointi
 • Arvon luominen asiakkaille tunnistamalla uusia käyttökohteita ja auttamalla laajentamaan Dream Broker Studion käyttöä organisaation sisällä
 • Uskollisten asiakassuhteiden luominen ja kehittäminen tiiviissä yhteistyössä paikallisten myyntitiimien kanssa
 • Osaamisen jakaminen ja tuki myynnin tiimien kesken
 • Kansainvälisesti skaalautuvien myynnin prosessien ja asiakkuudenhallintamallien kehittäminen

Toivomme sinulta:

 • Noin 3-5 vuotta menestyksekästä B2B myyntikokemusta
 • Aiempaa kokemusta kaikista myyntiprosessin vaiheista, mieluiten B2B
 • Kykyä ja kiinnostusta toimia sekä uusasiakashankinnan että olemassa olevien asiakkaiden parissa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa - muut pohjoismaiset kielet, hollanti tai saksa ovat plussaa
 • Hyväntahtoista ja eettistä lähestymistapaa liiketoimintaan
 • Analyyttisia taitoja ja kykyä vastata laajoista kokonaisuuksista
 • Vähintään alempaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa kokemusta B2B- ja kaupallisista vastuutehtävistä

Tutustu tiimiin tästä linkistä: https://dreambroker.com/channel/70244443/z5c0t4pw

 

Tule mukaan kasvavaan ja kansainvälistyvään suomalaiseen teknologiayritykseen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä todelliseksi myynnin ammattilaiseksi, joka tekee yhteistyötä monikansallisen organisaation ja eurooppalaisen asiakaskunnan kanssa. Kasvumme ja jatkuva kansainvälistymisemme mahdollistaa sinulle haastavan ja mielenkiintoisen urapolun myös pitkälle tulevaisuuteen.

Tehtävä on täysiaikainen, aloitusajankohta mahdollisimman pian. Tehtävään sisältyy säännöllistä matkustelua Euroopassa. Modernit ja viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Ruoholahdessa.

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi? Emme odota sinun olevan valmis asiantuntija kansainvälisessä B2B -myynnissä. Kerro meille hakemuksessasi mikä sinun koulutuksessasi, työkokemuksessasi ja tarinassasi tekee sinusta oikean henkilön tähän tehtävään. Lähetä hakemuksesi, palkkatoiveesi ja CV:si mahdollisimman pian osoitteeseen careers@dreambroker.fi otsikolla ”International Account Manager”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Kekäläinen, Talent Acquisition Consultant (+358 50 467 4672).