(Poistunut julkaisusta)

Internal Sales Manager, Grenkeleasing Oy
Grenkeleasing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018

Etsimme rahoitusalan asiakkaallemme Grenkeleasing Oy:lle energistä, tehokasta sekä omatoimista INTERNAL SALES MANAGERIA vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään
Jos innostut yritysten avainlukujen analysoinnista, riskienhallinnasta sekä sopimusprosessien hallinnoinnista, voi tämä tehtävä olla juuri sinua varten.

Grenkeleasing Oy on kansainvälinen ja nuorekas yritys, joka on vahvalla kasvun tiellä. Keväällä 2018 avattu Jyväskylän toimisto sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja toimistossa työskennellään rennossa sekä positiivisessa ilmapiirissä tavoitteellisesti ja yhteen hiileen puhaltaen.

Odotamme Sinulta:
- Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä puhelimitse ja sähköpostitse
- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoa ja myynnillistä otetta
- Kykyä työskennellä niin tiimissä, kuin itsenäisestikin
- Vastuullisuutta ja paineensietokykyä
- Office-ohjelmien hallintaa
- Sujuvaa englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme yritysten tilinpäätöstietojen ymmärtämisen sekä tehtävää tukevan koulutuksen.

Tehtävään on kattava perehdytys, joten sinun ei tarvitse olla valmis rahoitusalan ammattilainen, tärkeintä on aito halu oppia ja kiinnostus alaa kohtaan.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä kilpailukykyisen kiinteän kk-palkan + toimipaikkakohtaisen bonuksen. Käytössämme ovat myös Grenken monipuoliset henkilöstöedut.

Grenkellä Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja osaamistasi kansainvälisessä kasvavassa yrityksessä. Teemme työtä kannustaen ja tukien yksilöitä optimaaliseen suoriutumiseen.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laita hakemus palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 15.8. mennessä, mutta toimi pian, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylä, HR- ja rekrytointiasiantuntija Hanna Tavast, 040 173 9797, hanna.tavast@go-on.fi


Grenke on "Small ticket IT- leasing" –osaamisalueella Euroopan markkinajohtaja. GRENKE on itsenäinen rahoitusyhtiö, joka ei ole sidoksissa pankkeihin tai laitevalmistajiin, vaan tarjoaa henkilökohtaista palvelua jokaiselle jälleenmyyjällemme sekä asiakkaillemme nopean ja helpon tavan tehdä leasing-hankintoja. GRENKEllä on yli 30 vuoden leasingkokemus ja päätoimialamme on erityisesti yritysten ICT-hankintojen rahoittaminen. GRENKEllä on yli 57 toimipistettä 32 eri maassa. Suomessa olemme toimineet vuodesta 2008 lähtien ja nyt palvelemme kolmessa toimipisteessä, Vantaalla, Oulussa ja Jyväskylässä 23 henkilön voimin. Lue lisää www.grenkeleasing.fi