(Poistunut julkaisusta)

Internal Control Specialist
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

INTERNAL CONTROL SPECIALIST

vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Ruoholahteen.

Attendo-konserni on kasvanut viime vuosina voimakkaasti ja nyt meillä on tarve luoda ja vahvistaa yhtenäisiä toimintatapoja. Tämän vuoksi haemme dynaamiseen joukkoomme sisäisten kontrollien osaajaa.

Vastuualueeseesi kuuluu sisäisten kontrollien luominen, kehittäminen ja käytäntöön soveltaminen sekä toteutumisen valvominen ja raportointi. Tuet ja koulutat organisaatiota sisäisten kontrollien kartoittamisessa sekä taloushallinnossa että operatiivisella puolella. Osallistut vahvasti myös taloushallinnon prosessien kehittämiseen. Sisäisten kontrollien ja prosessikehityksen lisäksi tehtävääsi kuuluu tarvittaessa osallistuminen ruotsalaiselle emoyhtiölle tapahtuvaan kuukausi- ja kvartaaliraportointiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli

  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.
  • Sinulla on kokemusta sisäisten kontrollien luomisesta ja käytäntöön soveltamisesta yritysympäristössä tai kontrollien tarkastamisesta esimerkiksi tilintarkastusalan yrityksessä. Pääosa sisäisistä kontrolleista keskittyy taloushallinnon prosesseihin, joten taloushallinnon prosessien ymmärrys ja toimintojen taitaminen konkreettisella tasolla on edellytys tämän position menestyksekkäälle hoitamiselle.
  • Hyvät tiimityöskentelytaidot, hyvä paineensietokyky ja kyky jalkauttaa asioita ovat vahvuuksiasi.
  • Sinulla on valmiudet taloushallinnon järjestelmien kehittämiseen. Hallitset MS Office ohjelmat, erityisesti Excelin. Microsoft Dynamics AX:in tuntemus katsotaan eduksi.
  • Englannin kielen osaamisesi on sujuvaa.
  • Työ vaatii joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.
  • Toimit työssäsi pitkäjänteisesti, itsenäisesti ja vastuullisesti.
  • Viihdyt kasvavan yrityksen dynaamisessa ilmapiirissä.
  • Osallistut tarvittaessa ruotsalaiselle emoyhtiölle tapahtuvaan kuukausi- ja kvartaaliraportointiin, joten kokemus konsernilaskennasta ja IFRS:n tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan SOTE-alan johtavassa yrityksessä sekä osaavien kollegoiden yhteisön. Pääset mukaan kehittämään ja kehittymään osana Attendoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Finance & Accounting Annika Dahlberg, puh 044 494 2007. Merkitse hakemukseesi ”Attendo / Internal Control Specialist”.  

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.5.2019 mennessä osoitteeseen annika.dahlberg@attendo.fi.