Internal Auditor/Senior Internal Auditor
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2021

Haemme liiketoiminnan ja riskienhallinnan kehittämistä tukemaan ICT-alueelle sekä vahinkovakuutusliiketoimintaan Helsinkiin.

 

Internal auditor / Senior internal auditor

 

Tehtävästä

Vastuualueenasi on ylimmän johdon tukena arvioida liiketoiminta-, riskienhallinta- ja tukiprosessien laatua ja tehokkuutta. Tehtävässä tulet toteuttamaan joko ICT-alueen tai vahinkovakuutusliiketoiminnan prosesseihin, johtamiseen ja hallinnointiin liittyviä tarkastuksia. Kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan pääset osallistumaan laajasti OP Ryhmän toiminnan arviointiin.

 

Mitä toivomme sinulta

ICT-alueelle etsimme tekijää, jolla on vahva ICT-alueen osaaminen ja kokemusta esimerkiksi ICT järjestelmien auditoinnista, kehittämisestä tai hallinnoinnista. Vahinkovakuutusliiketoiminnan alueelle haemme osaajaa, jolla on kokemusta vakuuttamisen prosesseista, korvaustoiminnasta tai niiden auditoinnista. Mahdolliset data-analytiikkataidot edesauttavat työssä menestymistä. Sinulla on rohkeutta ja taitoa tuoda esiin kehityskohteita rakentavalla tavalla, ja haluat myös kehittää itseäsi jatkuvasti. Toivomme korkeakoulututkintoa ja valmiutta sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon suorittamiseen (CIA / CISA).

 

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osallistumaan ainutlaatuiselta näköalapaikalta Suomen johtavan finanssiryhmän toiminnan tarkastamiseen ja kehittämiseen. Pääset mukaan moniosaavaan tiimiin, jossa jokaisen erityisosaamista ja vahvuuksia hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. Tulet vaikuttamaan tarkastuskohteiden riskiperusteiseen valintaan ja saat suunnitella ja toteuttaa tarkastukset itsenäisesti sovitun toimintasuunnitelman puitteissa. Osaava organisaatiomme tarjoaa vahvan tuen tehtävässä menestymiseen.

 

Sovellamme työssämme ketteriä toimintatapoja. Parannamme jatkuvasti toimintaamme ja tuemme vahvasti kaikkien sisäisten tarkastajiemme osaamisen kehittämistä Sisäisen tarkastuksen urapolkumallin osa-alueilla.

Sovellamme työskentelyssä OP Ryhmän hybridityön periaatteita. Työpisteesi sijaitsee OP:n Vallilan korttelissa Helsingissä.

 

Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.

Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, johon kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävään 24.10. mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Laitathan hakemukseesi mukaan myös palkkatoiveesi ja suosittelijoiden tiedot.

 

Lisätietoja ICT-alueen tehtävästä antaa Ville Tossavainen (puh. 040 7781 111). Vahinkovakuutuksen alueen tehtävästä lisätietoja antaa Sirpa Rinne (puh. 050 3488 055). Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse ville.tossavainen@op.fi tai sirpa.rinne@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, turvallisuusselvitys ja terveyskysely.

 

OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510048
  • Tehtäväalue: IT, Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki