(Poistunut julkaisusta)

Internal Auditor / Quality Manager
Finnlines Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019

Haemme Finnlines-konserniin sisäisen tarkastuksen ammattilaista Internal Auditor / Quality Manager -tehtävään. Työsuhde on vakituinen ja pääkonttorimme on Vuosaaren satamassa, Helsingissä.

Tehtäviisi kuuluvat kansainvälisen konsernin sisäisen tarkastajan tehtävät. Lisäksi vastuullesi tulee laatujärjestelmän koordinointi ja ylläpito, mahdollisesti kokonaisuudessaan konsernin laatupäällikön rooli. Toimenkuva tulee tarkentumaan valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista.

Kyseinen tehtävä on itsenäinen ja raportoit suoraan yhtiön toimitusjohtajalle.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä. Pääset syventymään mielenkiintoisiin tehtäviin keskeisessä roolissa Suomen johtavassa varustamossa. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää edelleen ammattitaitoasi ja syventyä kansainvälisen konsernin liiketoiminnan kokonaisuuteen. Finnlinesin toiminta osana Grimaldi-konsernia on pitkäjänteistä ja mahdollistaa vakaan taloudellisen aseman.

Odotamme sinulta:

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on sisäisen tarkastajan tehtäviin soveltuva koulutus, sisäisen tarkastuksen ammattistandardin tuntemus sekä mielellään yli kolme vuotta kokemusta vastaavista sisäisen tarkastajan tehtävistä. Sinulla on myös kokemusta laatujärjestelmien parissa työskentelystä, erityisesti ISO 9001:n tuntemus on välttämätöntä.

Odotamme sinulta löytyvän seuraavia vahvuuksia ja ominaisuuksia:

  • Yleinen ymmärrys ja kokemus kansainvälisen konsernin toimintamalleista ja liiketoiminnasta
  • Kyky analyyttiseen ajatteluun ja johtopäätösten tekemiseen
  • Tehokas itsensä johtaminen itsenäisessä työskentelyssä
  • Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja viedä asioita eteenpäin
  • Laaja-alainen ymmärrys operatiivisesta tekemisestä ja liiketoimintaprosesseista
  • Erinomaiset neuvottelu- ja kommunikointitaidot 
  • Kiinnostus merenkulkuun toimialana

Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi kykyä työskennellä laaja-alaisesti konsernin eri toiminnoissa ja tehtävissä työskentelevien kanssa. Arvostamme myös analyyttista työotetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä viestiä vaikuttavasti erilaisissa tilanteissa. Konsernimme raportointikieli on englanti, joten odotamme sinulta myös erinomaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Innostuitko?

Jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, toimi nopeasti, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuajan aikana ja sopivat hakijat kutsutaan haastatteluun mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Hanna Karjalainen, puh. 050 565 4547, torstaina 3.10. klo 13-14, torstaina 10.10. klo 11- 12 ja tiistaina 15.10. klo 12-13. Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää viimeistään 20.10.2019 oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi milloin olet valmis aloittamaan.

Lisätietoja yrityksestämme löydät www-sivuiltamme. Seuraa meitä myös LinkedInissä ja Twitterissä.

Kotisivumme: http://www.finnlines.com/fi/yritys/finnlines-tyonantajana?fr=1
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/finnlines-plc 
Twitter: https://twitter.com/finnlines_group