(Poistunut julkaisusta)

Interaction Designer
Soikea Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Rento ja räväkkä Design-tiimimme etsii lisävahvistuksekseen luovaa ja ennakkoluulotonta IXD-ammattilaista! Uutena tiimiläisenä rakennat kanssamme raikasta designia huomioiden niin liiketoiminnan, loppukäyttäjän kuin teknologiankin näkökulmat. Hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia, mutta et jätä huomioimatta myöskään yksityiskohtia. Lisäksi osaat hyödyntää dataa suunnittelun apuna ja uit sulavasti niin asiakkaiden kuin koodareidenkin vesissä.

Sinulle konsepteja, käyttäjäpolkuja tai prototyyppejä ei tarvitse vääntää rautalangasta! Ymmärrät ja osaat hyödyntää platform-tason UI-tyyliratkaisuja ja kehittää niitä eteenpäin asiakaskohtaisten ratkaisujen suunnittelun rinnalla.

Kolahtiko kovaa ja korkealta? Kysy reippaasti lisätietoja tai pistä portfolio tulemaan! Lisätiedot: Jutta Nyblom (jutta.nyblom@soikea.com, p. 040 538 8430).

Mikä Soikea?

Soikea on nuori, ketterä, nälkäinen ja nopeasti kasvava ohjelmisto- ja design-talo sekä projekti- ja pilvipalvelutoimittaja. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Kaikkia Soikeita yhdistää intohimo ja pyrkimys kauniiden ja toimivien järjestelmien luomiseen sekä vuosien aikana kerrytetty kokemus, näkemys ja asiantuntemus. Näitä ominaisuuksia - vankkaa osaamista ja tinkimätöntä asennetta - odotamme myös uusilta Soikeilta.

Haemme asiantuntijoita yhteistyössä Temp-Team IT:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi ja CV:si tai linkki ajantasaiseen LinkedIn-profiiliin sähköpostilla osoitteeseen miika.nykanen@temp-team.fi otsikolla "Soikea".