(Poistunut julkaisusta)

Integration Specialist
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

CGI tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. Konsultoimme asiakkaitamme liiketoiminnan kehittämisessä, kehitämme ja integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Meitä on yli 77 000 asiantuntijaa yli 40 maassa. Lisätietoa www.cgi.fi.

Integration Specialist

Sykkiikö sydämesi moderneille integraatioille ja integraatiokiekuroiden selvittämiselle? Vauhdikkaan kasvumme sekä integraatiopalveluidemme ja siihen liittyvien konseptien kehittymisen myötä, tarvitsemme nyt kaltaisiasi osaavia integraatiospesialisteja tiimimme vahvistukseksi! Tehtävässäsi pääset toimimaan avainasiakkaidemme integraatioalustojen ja ratkaisuiden suunnittelun ja kehityksen parissa.

Integraatiospesialistina työskentelet CGI:n Integration Office tiiminjäsenenä. Vastuillesi kuuluu muun muassa integraatioalustojen, ratkaisuiden ja mikropalveluiden suunnittelu ja kehitys. Päivittäisessä työssäsi pääset työskentelemään erilaisten suunnittelumallien, teknologioiden, kehitysmetodien sekä arkkitehtuurikonseptien parissa luoden kokonaisvaltaisia integraatioratkaisuja asiakkaillemme.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla kiinnostusta myös myyntivaiheen toimintoihin sekä CGI:n Integration Officen prosessien kehittämistä kohtaan, sillä työsi voi sisältää vastaavia tehtävänkuvia. Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä koordinoimaan hajautettua integraation kehitystä osana kansainvälistä tiimiä.

Työskentelypaikkanasi toimii Helsingin tai Tampereen toimistomme.

Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.
• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.
• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Etsimällämme integraatiospesialistilla on

• Hands-on kokemusta full-stack roolissa toimimisesta sisältäen erilaisten integraatioratkaisuiden ja ohjelmien suunnittelua ja kehitystä. Lisäksi sinulla on kykyä implementoida konsepteja kuten SOA, EIP, API, XML, XST, SOAP, REST ja JSON.
• Näyttöä ja käytännön osaamista DevOps- ja Agile-kehityksen perusteista, jatkuvasta integraatiosta ja laadunvarmennuksesta.
• 3+ vuotta kokemusta erilaisten applikaatio-, tietokanta- ja integraatioteknologioiden parissa työskentelystä, joko kaupallisista tuotteista tai avoimesta lähdekoodista paikan päällä tai pilvialustoilla
• Erinomaiset kommunikaatio- ja ongelmanratkaisutaidot.
• Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Kiinnostuitko?

Meillä voit tehdä töitä joustavasti ja voit myös itse vaikuttaa työsi sisältöön. CGI:llä pääset vakavaraiseen yritykseen kasvavaan liiketoimintaan kehittämään yhteiskunnallisesti merkittäviä tulevaisuuden ratkaisuja, joilla on suora vaikutus ihmisten arkeen ja päivittäiseen liikkumiseen. Tarjoamme polun henkilökohtaiselle kehittymiselle, kouluttautumismahdollisuuksia ja erilaisia urapolkuja. CGI:stä työpaikkana voi silmäillä lisää blogisivulta #CGInside blogisivuilta

Meillä CGI:llä työntekijät eivät ole vain työtekijöitä, vaan membereitä jotka pääsevät mukaan omistamaan yritystä ja vaikuttamaan asioihin todella. Olemme aina halukkaita kuulemaan uusista talenteista, joten ota rohkeasti seuraava askel ja hae mukaan CGI-memberiksi!


Lisätietoja tästä roolista antaa tuleva esimiehesi: Sari Kenraali +358 40 1766 262

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Hae tehtävää mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.02.2021

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.


#LI-DNP

Skills

  • XML
  • C#
  • Database Design
  • Biztalk
  • Integration Architecture
  • SOA/Enterprise Service Bus
  • Integration testing
  • Microsoft Dynamics AX
  • REST Webservices