Integration Specialist
Visma Solutions Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden ohjelmistotoimittaja, joka tarjoaa ratkaisut liiketoiminnan pyörittämisen ja johtamisen tueksi pk-yrityksille. Ratkaisuja käyttää Suomessa lähes 70 000 yritystä. Visma Solutionsin tuoteperheeseen kuuluvat Visma Netvisor, Visma Severa ja ValueFrame, Maventa sekä Visma Sign. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma. www.vismasolutions.com

Etsitkö roolia, jossa voisit käyttää ohjelmisto-osaamistasi asiakaspalvelutehtävissä? Kiinnostaako ratkaisujen löytäminen yhdessä asiakkaan kanssa? Haluatko kehittyä "rajapintojen moniottelijaksi"?

Asiakaspalvelun yhdeksän hengen integraatiotiimi etsii joukkoonsa oma-aloitteista, ratkaisukeskeistä, huumorintajuista ja positiivista henkilöä, jolla on halu kasvaa asiantuntijaksi rajapintojen ja ohjelmistojen välisen tiedonsiirron maailmaan. Integraatioasiantuntijana opastat asiakkaitamme ohjelmistojen integraatioihin liittyvissä asioissa. Testaat ohjelmistorajapintoja, autat ohjelmistokumppaneitamme integraatioiden toteutuksessa sekä vastaat heitä askarruttaviin kysymyksiin. Osallistut myös palvelun ylläpitoon sekä uusien palvelujen ja prosessien kehittämiseen sekä automatisointiin.

Mitä etsimme?

Olet oikea henkilö tiimiimme, jos saat energiaa työskentelystä asiakkaiden kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja haluat omalla työlläsi tehdä asiakkaidemme päivästä paremman. Olet tiimipelaaja, nopea oppimaan ja kiinnostunut syventymään ohjelmistointegraatioiden maailmaan. Ymmärrät jo, mitä tarkoitetaan rajapinnalla ja termit API, XML ja REST ovat tuttuja. Arvostamme näihin liittyvää ohjelmisto-osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää omatoimisuutta ja kykyä johtaa itseään.

Persoonana olet myös positiivinen ja kokonaisuutta katsova, et jää tuleen makaamaan tai menneitä murehtimaan. Uskot, että omilla toimillasi pystyt vaikuttamaan positiivisesti asiakaskokemukseen.

Viestit sujuvasti niin kirjallisesti kuin suullisesti ja löydät oikean tyylin ja kanavan eri ihmisille, erilaisiin tilanteisiin. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme?

Visma Solutionsin kumppaniverkostoon kuuluu yli 400 kumppania. Tiimissämme sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus syventää osaamistasi laajasti erilaisista ohjelmistoista ja eri toimialoille tärkeistä integraatioista. Pääset näkemään taloushallinnon automaation kehittämistä robotiikan ja koneoppimisen keinoin. Tiimimme on lämminhenkinen ja kannustava ja takaamme, että sinusta kasvaa nopeasti rajapintojen syväosaaja.

Omaa työnkuvaasi kehitetään vahvuuksiesi, mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan. Hierarkiamme on matala ja pääset täysipainoisesti mukaan kehittämään integraatiotiimimme prosesseja jo ensimmäisestä päivästä lähtien.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi yhdeksänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä, Lappeenrannassa tai Lahdessa, mutta voit työskennellä myös etänä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 28.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Support Manager Jouni Tiainen, , puh. +358 50 387 86 95.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä, Lahdessa ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398722
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne, Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jouni Tiainen
  • Sijainti: Finland, Helsinki, Uusimaa, Lappeenranta, Etelä-Karjala