(Poistunut julkaisusta)

Integration Specialist
Solita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Integraatio-osaaminen on tällä hetkellä kriittinen menestystekijä monelle yritykselle kun integraatiot ja API-ratkaisut luovat perustan digitaalisille liiketoimintamalleille ja ekosysteemeille. Datan täysimittainen hyödyntäminen edellyttää toimivia integraatioita ja käynnissä oleva pilvitransformaatio tekee juuri nyt käsillä olevasta integraatiohaasteestapoikkeuksellisen mielenkiintoisen. Integraatio- ja API-ratkaisuihin erikoistunut tiimimme kasvaa ja etsimme jatkuvasti uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle, Lahteen, Turkuun tai Ouluun.

Integraatioasiantuntijana työpäiväsi meillä muodostuvat monipuolisista kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtävistä. Sinun tehtävänäsi on saada järjestelmät ja ohjelmistot puhumaan samaa kieltä keskenään, jonka lisäksi olet vahvasti mukana ymmärtämässä asiakkaan liiketoimintaa sekä prosessien digitalisoinnin vaatimuksia, jotta osaat tulkata ja tukea niitä toimivilla integraatioratkaisuilla.

Tarjoamme mielekästä tekemistä ja hyvän tiimin

Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Integraatioprojektimme ovat monipuolisia. Sinulla onkin mahdollisuus päästä mukaan toteuttamaan esimerkiksi digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisuja, tukemaan erilaisten palveluyritysten liiketoimintaa tai vaikkapa olemaan mukana luomassa uusia innovatiivisia liikenteen palveluita. Olemme myös toteuttaneet ratkaisuja, jotka parantavat työntekijä- ja asiakaskokemusta. Olit sitten urasi alkuvaiheessa tai jo pidemmän aikaa näitä hommia tehnyt, saat osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan erilaisia mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä, joissa pääset kehittymään ja kasvattamaan omaa ammattitaitoasi.

Pääset osaksi kasvavaa yli 40 hengen integraatio- ja API-ratkaisuihin keskittyvää tiimiä. Tiimissä työskentelet yhdessä solitalaisten ja kumppaniyritystemme huippuosaajien kanssa tunnettujen kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Tässä tiimissä hymy on herkässä ja kaikilla jalat tiukasti maan pinnalla. Kurkkaa miltä Juuson arki Solitan integraatioasiantuntijana näyttää tai lue lisää siitä, mistä meidän integraatiopuolen projekti- ja palvelupäälliköiden arki koostuu.

Pärjäät tehtävässä hyvin, jos

  • innostut mahdollisuudesta päästä ratkaisemaan asiakkaan liiketoimintaongelmia teknisin keinoin ja pääset nopeasti samalle aaltopituudelle asiakkaan kanssa
  • haluat työskennellä monipuolisessa roolissa, jossa saat kehittää ja jakaa osaamistasi muille
  • omaat joustavaa asiakas- ja tiimilähtöistä asennetta, mutta myös oma-aloitteista ja konsultatiivista otetta työtehtäviesi hoidossa
  • sinulta löytyy solitalaista rentoutta, rohkeutta, intohimoa ja välittämistä sekä työtäsi että muita kohtaan
  • haluat kehittyä huippuammattilaiseksi yhdellä alan mielenkiintoisimmista teknologian ja liiketoimintaosaamisen sovellusalueista
  • kokeneempana konkarina sinulla voi olla kokemusta erilaisista integraatiotyökaluista kuten esimerkiksi MuleSoft, Oracle, Camel, IBM, BizTalk tai Dell Boomi sekä erilaisten työvaiheiden automatisointikokemusta (esim. CI, CD)

Taustaa sinulla voi olla esimerkiksi ohjelmistokehityksestä, mutta mikään huippukoodari sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Plussaa on myös innostus ja osaaminen erilaisista pilvipohjaisista ratkaisuista kuten AWS tai Azure, mutta ei paineita, meillä pääset myös oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi.

Kaikki mitä meillä on, löytyy ihmisistä

Vaikka suhtaudumme työhömme intohimolla, annamme arvoa myös vapaa-ajalle ja palautumiselle. Saat vastuuta ja vapautta oman työsi tekemiseen ja toteuttamiseen niin kuin itse parhaaksi näet, sillä uskomme, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia erilaisin keinoin tarjoamalla esimerkiksi hyvät ergonomiset työtilat, vapauden valita omat työvälineet ja kehittää omaa osaamista sekä kattavan työsuhde-etupaketin työhön ja vapaa-ajalle.

Tule mukaan porukkaamme!

Kerro meille kuka olet, mitä osaat ja mistä sinä unelmoit. Lähetä sitten vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry(a)solita.fi tai klikkaa alla olevaa hakupainiketta.

Jäikö jokin askarruttamaan?

  • Lisätietoja tehtävästä ja integraatiotiimin työskentelytavoista antaa Mauri Viitamaa, mauri.viitamaa(a)solita.fi / +358 50412 4569.
  • Lisätietoja Solitasta työpaikkana voit kysyä Minna Luirolta, minna.luiro(a)solita.fi / +358 40843 6245.

PS. Haemme samaan tiimiin myös API- ja integraatioarkkitehtiä. Solita on myös kovaa vauhtia kansainvälistymässä, joten jos haluat olla ensimmäisten joukossa luomassa jotain uutta, katso avoimet työpaikkamme Tukholmassa ja Tallinnassa sekä Münchenissa!