(Poistunut julkaisusta)

Integration Engineer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt Helsinkiin Vallilaan Integration Engineeria.

INTEGRATION ENGINEER

Tässä tehtävässä vastaat 

Integration Engineerina vastaat datan hankinnan lähdejärjestelmistä Enterprise Data Warehousen (EDW) käyttöön kaikkien kehitysympäristöjen osalta (kehitys, testaus, esituotanto, tuotanto). Sovit mm. aikatauluista, datan toimitustavoista sekä sisällöistä lähdejärjestelmien kanssa. Vastaat EDW:n data sourcingin tulevasta roadmapista, ja sinulla on näkemys EDW-kehityksen kokonaiskuvasta. Huolehdit EDW:n data sourcing -prosessista ja sen tehokkaasta toiminnasta. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä erityisesti lähdejärjestelmien henkilöstön (sekä sisäisten että erityisesti toimittajien edustajien), mutta myös EDW:n kehitystiimien, System Teamin ja Business Analystien kanssa. Työssäsi osallistut aktiivisesti EDW System Teamin toiminnan kehittämiseen.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on hyvä ymmärrys tietovarastoinnin ympäristöistä ja prosesseista sekä erinomaiset projektinhallintataidot teknisessä ympäristössä. Sinulla on hyvä ymmärrys ohjelmistokehityksen prosesseista ja käytännöistä. Kokemuksesi ansiosta toimit luontevasti monitoimittajaympäristössä. Tätä edesauttaa yhteistyökykysi, hyvät vuorovaikutustaitosi ja kykysi verkostoitua. Kykenet edistämään lukuisia eri asioita samanaikaisesti, ja pitkäjänteisyytesi ja viimeistelykykysi ansiosta viet asiat maaliin asti. Finanssialan tuntemus ja Teradata-osaaminen katsotaan eduksi.

Tämän lisäksi toivomme, että sinulla on:

  • soveltuva tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto
  • sujuva suomen ja englannin kielitaito

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi toimialalla voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää. Tehtävässä työskentelet laajojen sidosryhmien kanssa, joten saat laajan näkökulman Ryhmän toimintaan.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Jätä hakemuksesi tehtävään viimeistään sunnuntaina 15.9.2019. Aloitamme hakemuksien läpikäynnin jo hakuajan aikana, joten mikäli innostuit tehtävästä ethän aikaile hakemuksen lähettämisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Owner Jenni Valdemarsson. Jennin tavoitat puhelimitse numerosta +358 10 25 23423 keskiviikkona 4.9. klo 15–16, perjantaina 6.9. klo 14–16 tai keskiviikkona 11.9. klo 15–16. Tai vaihtoehtoisesti voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen jenni.valdemarsson(at)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.