Integration Developer
Ramboll Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Haluatko huipputiimiin, joka on mukana rakennetun ympäristön suunnittelussa ja vaikuttamassa siihen, miltä ympäristömme näyttää nyt ja tulevaisuudessa?

Haemme nyt integraatio- ja tietokanta-asiantuntijaa Espoon toimipisteeseemme. Tässä tehtävässä pääset myös mukaan RPA-projekteihin ja kehittämään RPA-osaamistasi.

Finland Business Applications -yksikkömme vastuulla on tukea liiketoimintaamme vauhdittamaan datan, automaation ja ohjelmistorobotiikan hyödyntämistä sekä sisäisesti että asiakasrajapinnassa.

Työssäsi vastaat siitä, integraatioihin, tietokantoihin sekä RPA:han liittyvät ylläpitotehtävät ja kehitysprojektit etenevät ketterillä menetelmillä yhdessä muun tiimin kanssa suunnitellussa aikataulussa ja ratkaisut on toteutettu laadukkaasti. Tulet osallistumaan myös liiketoimintaprosessien kehittämiseen sekä paikallisesti että kansainvälisesti.

Yhdessä muiden Finland Business Applications -yksikön työntekijöiden kanssa toteutat strategiamme mukaista digitalisaation kiihdyttämistä yrityksessämme. Yhteistyökumppaneidemme lisäksi työskentelet tiiviisti eri sisäisten sidosryhmien välillä.

Odotamme

Toivomme, että sinulta löytyy jo tehtävää vastaavaa työkokemusta. Olet juuri etsimämme tyyppi, jos sinulla on osaamista tietokannoista sekä integraatiojärjestelmistä sekä ymmärrystä ja tunteen paloa automaatio- ja ohjelmistorobotiikka-alustoista sekä toiminnanohjausjärjestelmistä. Käytämme mm. seuraavia työkaluja: Liaison, UiPath, SQL Server ja Azure. Toivomme, että sinulla on vähintään perustason ymmärrys yllämainituista teknologioista - toki koulutamme uudet henkilöt käyttämiimme järjestelmiin.

Prosessien automatisointi, tiedon jalostaminen, louhiminen, rikastaminen sekä tietovarastomaailma ovat sinulle tuttuja juttuja, ja taustallasi on näyttöjä jonkin ketterän mallin tekemisestä. Osaat kurkata konepellin alle, mitä järjestelmissä oikeasti tapahtuu ja pystyt luontevasti aloittamaan tekemisesi nollasta sekä pystyt saavuttamaan nopeasti tuloksia. Lisäksi pidät tiimityöstä, kannat vastuusi sisukkaasti ja kykenet rakentamaan ympärillesi osaajaverkoston. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia.

Emme etsi tiettyä tutkintoa tai koulutustaustaa, koska meille on tärkeintä, että olet alasta innostunut ja motivoitunut vahva osaaja. Olennaista on, että pääset nopeasti kärryille, kun edessäsi on uusia työkaluja ja työskentelymalleja ja olet valmis opettelemaan jatkuvasti uutta.

Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 28.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Saila Karonen, 0503210343, saila.karonen@barona.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1241173
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0503210343
  • Sijainti: Espoo