Integration and Automation Lead
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fennia kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään kokenutta integraatio- ja automaatiopalveluiden vetäjää.

Tulet olemaan osa tietohallinnon palvelutoimisto-tiimiä, joka tekee tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kanssa. Tässä tehtävässä olet keskeisessä roolissa varmistamassa digitalisaation toteutumista.

Vastaat palvelutuotannossa olevasta ulkoistetusta integraatioalusta- ja ohjelmistorobotiikkapalveluista. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vaikuttaa sen sisältöön. Integraatioiden ja ohjelmistorobotiikan toteutuksilla ohjaat ja vaikutat liiketoimintaprosessien automatisointitason kasvattamiseen sekä niiden toimivuuteen. Osana tulevaa muutosta tulet johtamaan nykyisten integraatioalustojen (mm. IBM MQ, IBM API Connect, Oracle OSB & SOA) konsolidointia valittavaan uuteen ratkaisuun. Tänään hyödynnettävä RPA-teknologia perustuu Blueprism-teknologiaan.

Tehtävässäsi tulet vastaamaan vastuualueesi palveluiden tiekarttojen suunnittelusta ja hyväksyttyjen suunnitelmien mukaisten toimenpiteiden etenemisen seuraamisesta. Toimit läheisessä yhteistyössä arkkitehtuurin, tietoturvan, palvelutoimittajien sekä liiketoiminnan kehittämishankkeiden kanssa ja vastaat integraatioarkkitehtuuriperiaatteiden, Fennian vaatimuksenmukaisuuden, riskienhallinnan ja tietoturvan periaatteiden toteutumisesta vastuualueesi palveluiden osalta.

Hakijalta odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on hyvä ymmärrys tämän päivän integraatio- ja ohjelmistorobotiikkapalveluista sekä niiden hyödyntämisen mahdollisuuksista. Sinulle on tuttua integraatioiden ja RPA:n hyödyntäminen ja kykenet ohjaamaan kehitystä liiketoiminnan, Fennian sisäisten resurssien ja palvelutoimittajien asiantuntijoiden kanssa. Prosessien automatisointi on intohimoasi, eikä liiketoimintaprosesseihin perehtyminen ja osaaminen ole sinulle vierasta.

Tähän tehtävään haemme kokenutta osaaja, joten sinulla tulee olla usean vuoden käytännön kokemus integraatioiden toteutuksesta sekä soveltuva korkeakoulutus.  Lisäksi edellytämme hyvää teknistä osaamista vastuualueesi osalta ja päällikkötason kokemusta kyetäksesi johtamaan vastuualuettasi sekä palvelutoimittajia.

Tehtävässä onnistuminen vaatii erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielellä sekä kykyä hallita omaa ajankäyttöäsi ja ohjata useita saman aikaisesti eteneviä asioita.

Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Pääset aidosti vaikuttamaan vastuualueesi toiminnan kehittämiseen osana laajempaa Fennian tulevaisuuden hanketta ja sen myötä tapahtuvaa muutosta. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Tuemme onnistumistasi kattavalla perehdytyksellä. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa CIO toimiston johtaja Petteri Aaltonen, jonka tavoitat parhaiten maanantaina 22.2. klo 15-16 tai tiistaina 2.3. klo 15-16 puhelimitse numerosta 040 0423661.

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 7.3.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426251
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa