(Poistunut julkaisusta)

Integraatiospesialisti, kokoaikainen, Verco Oy, Helsinki
Verco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Oletko innostunut työskentelemään monipuolisissa tehtävissä erilaisten IT-järjestelmien parissa? Löytyykö sinulta halukkuutta kehittää itseäsi ja omia kykyjäsi kannustavassa työympäristössä Vercolla IT-integraatioiden parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme integraatiospesialisti!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Verco Oy:lle oppimishaluista integraatiospesialistiä 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkolle. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta. Mikäli opintosi ovat vielä kesken, on tehtävässä mahdollista työskennellä myös osa-aikaisena. 

Verco Oy:n integraatiospesialistin tehtävässä tulet toimimaan IT-järjestelmien integraatioiden käyttöönoton sekä ylläpidon parissa. Tehtäviisi kuuluu myös asiakasrajapinnassa toimiminen, ja Vercon asiakkaiden konsultointi integraatioihin liittyen. Tehtävässä pääset myös hyödyntämään koodaamisosaamistasi erilaisten järjestelmäratkaisujen parissa. 

Verco on suomalainen palveluiden toimitusketjun hallintaan keskittynyt palveluyritys, jonka asiakkaita ovat erilaiset liiketoiminnan tukitoiminnot, kuten IT-, HR-, laki- ja talousyksiköt sekä palveluntarjoajat. Verco tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja palveluiden tuottamiseen ja omien asiakkaidensa palvelukokemuksen parantamiseen.

https://www.verco.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

 • Järjestelmäintegraatioiden käyttöönotto ja ylläpito
 • Järjestelmien kehittäminen
 • Asiakkaiden konsultointi integraatioihin liittyen

Odotamme sinulta

 • Valmistuneita tai loppuvaiheen opintoja IT-alalta
 • Ymmärrystä ja perusosaamista koodaamisesta
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa
 • Proaktiivista työotetta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Nuorekkaan ja hyvällä asenteella varustetun työyhteisön
 • Perusteellisen perehdytyksen
 • Yrityskulttuurin, jossa tuetaan yksilöiden kehitystä
 • Mahdollisuuden urakehitykselle
 • Pääset tekemään töitä uusimpien teknologioiden kanssa (mm. ServiceNow alustaratkaisun parissa)

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 6.5.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.