(Poistunut julkaisusta)

Integraatiomanageri
Ensin Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Ensin Palvelut on uusi suomalainen energia- ja infrayhtiöiden asiakaspalvelukumppani, joka toiminnallaan tukee asiakkaidensa liiketoiminnan kehittymistä, tehostumista ja menestystä. Huolehdimme asiakasyritystemme asiakaskokemuksesta varmalla otteella ja suurella sydämellä.​

Me Ensinissä tavoittelemme Suomen markkinajohtajan paikkaa toimialallamme. Loimme itsemme puhtaalta pöydältä 2020-luvun energiayhtiön tarpeisiin, ja tämä kehitystyö jatkuu vuoden jokaisena päivänä. Olemme rakentamassa täysin uudenlaista yhteistyötä henkilöstömme, asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tule mukaan ja tartu kanssamme toimeen!

Kehitystiimistämme puuttuu Integraatiomanageri, jolla on kykyä ymmärtää laajoja liiketoiminnan kokonaisuuksia, liiketoimintajärjestelmiä ja niihin liittyviä integraatioita. Ajattelutapaasi leimaa vahva liiketoimintalähtöisyys. Kädet savessa -kokemus on hyvä lisä riippuvuuksien ja rajoitteiden tunnistamisessa. Integraatiomanagerina osa jokapäiväistä työtäsi on nostaa toimintamme automaatiotasoa yhdessä kumppaneidemme kanssa Frends-alustaa hyödyntäen. Tietoturvan syväosaamista emme edellytä, mutta perustason taidot tulee olla hyvin hallussa.

Johtamiskyvykkyytesi loistaa onnistuneissa projekteissa, joissa on useita toimijoita ja järjestelmiä yhdistetään saumattomaksi kokonaisuudeksi. Järjestelmätoimittajien kanssa toimiminen ja heidän tuloksellinen ohjaaminen on sinulle luontevaa. Pidät siis monta palloa ilmassa työn laadun kärsimättä ja luovit läpi mahdollisesti muuttuvien olosuhteiden.

Sinulla on hyvät kommunikaatio- ja neuvottelutaidot, joilla saat ympärilläsi olevat ihmiset mukaan muutokseen ja asiat saadaan sujumaan hyvällä meiningillä.

Etsimme hyvää tyyppiä, jolla on aito palo palvella asiakasta sekä into jatkuvaan kehittämiseen. Sinulla on halu kantaa vastuuta sekä uskallus loikata oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Välillä painamme hommia hartiavoimin ja silloin kun on leppoisampaa, lataamme akkuja.

Tämä tehtävä on paikkakuntariippumaton; voit asua missä päin vaan, kunhan tarvittaessa pääset toimistollemme Ouluun, Vantaalle tai Poriin. 

Tavoitteenamme on erinomainen työnantajakokemus ja työhyvinvointi. Hyvä henkilöstökokemus on edellytys ylivertaiselle asiakaskokemukselle, jota tuotamme asiakkaillemme. Luomme yhdessä uutta yrityskulttuuriamme. Uusi teknologia ja työvälineet ovat edellytyksiä siihen, että meillä on reilu mahdollisuus onnistua työssämme. Kehitämme yhdessä työympäristöämme avoimesti, johdonmukaisesti ja sydämellisesti. 

Kysy lisää: Kehitysjohtaja Tiina Lyyra, puh. 040 770 9070 tai tiina.lyyra@ensin.fi. Parhaiten tavoitat puhelimitse arkisin kello 16 jälkeen. Käymme hakemuksia läpi ja etenemme haastatteluihin jo hakuaikana. Valitulle henkilölle teetetään huumetesti. Hakuaika päättyy 15.11.