Integraatiokonsultti
Visma Software Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme asiantuntijoiden joukkoomme Visma Softwarelle integraatioiden osaajaa sijaintipaikkana Helsinki, Tampere tai Vaasa.

Työskentelet ensisijaisesti Visma Entry ja Visma Movenium -tuotteiden parissa. Visma Entry ja Visma Movenium tarjoavat asiakkaillemme helppokäyttöiset digitaaliset työkalut työajan kirjaamiseen, työmaan johtamiseen, raportointiin sekä hallinnointiin.

Projekteissa vastuullasi ovat integraatiot aina suunnittelusta toteutukseen. Vastaat omalta osaltasi aikatauluista, asiakaskontakteista sekä projektin onnistumisesta. Projektin läpivienti vaatii aktiivisuutta, organisointikykyä, ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja tiivistä yhteistyötä niin sisäisten sidosryhmien kuin  asiakkaiden kanssa. 

Odotamme sinulta integraatioiden ja modernien rajapintojen tuntemista. Tehtävässä menestyminen edellyttää REST, SOAP, ym. rajapintaosaamista sekä sujuvaa kommunikointia suomeksi ja englanniksi. Lisäksi eduksi katsotaan PHP- ja Javascript -osaaminen ja kokemus integraatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Etua on myös liiketoiminnan ja työajanseurannan prosessien tuntemisesta sekä siitä, miten nämä tarpeet ilmenevät integraatioiden toteutuksessa. 

Toivomme koulutustaustasi olevan vähintään AMK-tasoinen. Omaat positiivisen asenteen, viihdyt erinomaisesti asiakasrajapinnassa ja tekemistäsi leimaa halu auttaa asiakkaita. Olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja pitkäjänteinen etkä tiukassakaan tilanteessa arkaile. Lisäksi sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimipelaajan taitoja sekä aitoa halua oppia uutta. 

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman Suomen toiseksi parhaaksi yritykseksi Great Place to Work -tutkimuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Consulting Kari Yli-Hakuni sähköpostitse kari.yli-hakuni@visma.com,  tai puhelimitse 0503252350 pe 20.11.2020 klo 15:00-16:00 tai ti 24.11.2020 klo 14:00-15:00

Tunnetko olevasi etsimämme osaaja asiantuntijatiimiimme? Vakuuta meidät ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika päättyy 4.12.2020. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400905
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Vaasa
  • Lisätietoja antaa: Kari Yli-Hakuni sähköpostitse kari.yli-hakuni@visma.com, tai puhelimitse 0503252350 pe 20.11.2020 klo 15:00-16:00 tai ti 24.11.2020 klo 14:00-15:00