(Poistunut julkaisusta)

Integraatiokehittäjiä ja -arkkitehteja
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Etsimme INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ JA -ARKKITEHTEJA tiimeihimme Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle tai Jyväskylään!

Digian integraatio- ja API-tekeminen kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Käynnissä ja alkamassa on runsaasti eri toimialojen mielenkiintoisia projekteja, julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Projekteissa on tarvetta uusille asiantuntijoille kasvattamaan 160 raudankovan integraatioammattilaisen joukkoamme.

Integraatioiden asiantuntijana huolehdit siitä, että digitaalinen arki rullaa ja data järjestelmissä liikkuu. Toteutat asiakkaan ja toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja. Tehtäväsi tiimissä muotoutuu oman osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Kehittäjänä määrittelet, suunnittelet ja toteutat integraatioita sekä optimoit asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Monet integraatioista toteutetaan pilvialustoja (AWS, Azure tai Google Cloud) hyödyntäen ja erilaiset API Management -ratkaisut rikastuttavat tekemisen mahdollisuuksia entisestään. Työnkuvaasi voi esimerkiksi kuulua API:en ja integraatioiden välisten toiminnallisuuksien suunnittelua ja toteutusta. Arkkitehdin roolissa taas luotsaat tiimiä kohti yhteistä päämäärää teknisenä liidinä, keskityt toimimaan määrittelyssä tai ideoit myynnin tukiroolissa asiakkaille sopivia ratkaisuja ja suuntaa. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja suunnittelet integraatioita arkkitehtuuritasolla.

Tarvitsemme osaajia mm. seuraavien teknologioiden ympärille:

  • Dell Boomi
  • Apache ServiceMix
  • Azure Logic Apps
  • IBM API Connect, IBM Integration Bus ja IBM DataPower
  • FRENDS4

Toivomme, että haluat aina oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne. Odotamme, että olet jo työskennellyt jonkin integraatioteknologian, API-tuotteen tai Splunkin parissa!

”Integraatiot mahdollistavat yritysten voimavarojen tehokkaan kohdistamisen. Parhaimmillaan omalla työpanoksellaan pääsee siis tarjoamaan asiakkaalle kokonaan uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.” Kertoo Digialla Dell Boomin parissa työskentelevä Tilda Oksanen. Lue Lisää Tildan kokemuksia blogistamme.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä jo 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimotoimintaa löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan liiketoimintaan, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae 14.10.2018 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Liisa Onninen vastaa mielellään kysymyksiisi. Liisan tavoitat numerosta 046 9220056, tai voit myös lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan.