Integraatiokehittäjä
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Etsimme 

INTEGRAATIOKEHITTÄJIÄ 

erityisesti Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle ja Jyväskylään!

Järjestelmäintegraatioiden ja API-rajapintojen rooli järjestelmähankkeissa jatkaa kasvuaan. Projekteissamme on tarvetta uusille asiantuntijoille. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin. Tule mukaan rautaisten integraatioammattilaisten joukkoomme!

Integraatiokehittäjänä määrittelet, suunnittelet, testaat ja toteutat asiakkaan ja toteutustiimin kanssa maan parhaita integraatioratkaisuja ja huolehdit siitä, että asiakkaidemme digitaalinen arki rullaa ja data liikkuu järjestelmissä.


Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Haemme nyt osaajia, joilla on yli 2 vuoden kokemusta etenkin Open Source (Apache Camel, RedHat Fuse), Azure Integration Services (Logic Apps) ja IBM Integration Bus (ESQL, Java) – teknologioiden parista. Arvostamme lisäksi myös muuta integraatio-, ohjelmointi- ja API - osaamista, sekä kokemusta projektityöskentelystä.

Toivomme, että haluat seurata teknologian kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne. Sinulla on kokemusta, näkemystä ja intoa toteuttaa asiakkaillemme laadukkaita ja suorituskykyisiä integraatioratkaisuja ammattiylpeydellä.


Miksi Digialle integraatio- ja API-yksikköön? 

Uskomme integraatio- ja API – ratkaisuiden jatkavan kasvuaan merkittävänä digitaalisen arjen mahdollistajana, ja jatkamme laaja-alaisesti panostamista asiantuntijuutemme kehittymiseen tällä alueella. Kannustamme osaamisen kasvattamiseen ja todentamiseen sertifioinneilla, ja teemme yhdessä sinulle räätälöidyn oppimispolun kehittymisesi tueksi. Aktiivinen heimotoimintamme mahdollistaa sekä uuden oppimisen, että jo hankitun tiedon aktiivisen jakamisen ja yhdistämisen uusiin ajatuksiin.

Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Digialla integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Me voimme rakentaa urallesi monenlaisia polkuja laajan teknologiavalikoiman parissa. Meillä esimiehet pitävät huolta digiarkesi sujumisesta, mutta annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme sinulle myös joustavan työajan, vapauden hybridityöhön, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Hae su 7.11.2021 mennessä! 
Kerrothan hakemuksessasi meille vapaamuotoisesti itsestäsi, integraatio-osaamisestasi ja siitä mitä haluat tehdä jatkossa
sekä palkkatoiveesi.

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä Digialla, otathan yhteyttä Mikko Kyllöseen, puh.  050 384 4456, tai Salla Kärkkäiseen, puh. 050 320 5410.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509628
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku