Integraatiokehittäjä
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Onko intohimosi rakentaa integraatioita ohjelmistojen välille ja saada erilaisista lähtökohdista toteutetut softat keskustelemaan keskenään? Onko sinulla hyvä ymmärrys erilaisista järjestelmäintegraatioista ja integraatioalustoista? Haluatko tehdä työtä integraatioiden parissa etätyömahdollisuuksin? Etsimme nyt integraatioasiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä sovelluskehittäjien, Operations-tiimin ja tuotehallinnan kanssa. Laaja-alainen kokemus integraatiotehtävistä ja -työkaluista on eduksi tehtävässäsi. Olet sinut erilaisten API:en kanssa, sinulla on .NET/C# tausta ja tunnet Microsoftin työkalut hyvin. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet myös kiinnostunut osallistumaan integraatioiden määrittelytehtäviin. Tehtävässäsi osallistut sekä uusien integraatioiden toteuttamiseen että integraatioalustamme jatkokehittämiseen. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Mitä tarjoamme sinulle?
Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään reilusti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Henkilöstömme antaa tyytyväisyydelleen arvosanan 4,2/5 ja työntekijöistä 99 % suosittelisi meitä työnantajana.

Kiinnostuitko?
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakulomakkeellamme osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat 31.1.2020 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa CTO Kenneth Lassila, etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1331209
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki