(Poistunut julkaisusta)

Integraatiokehittäjä
Sanoma Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Asunto- ja työpaikkailmoitusten tuominen palveluihimme näkyväksi edellyttää toimivaa ja tehokasta integraatioalustaa, jonka tehtävänä on noutaa asiakkaan ilmoitukset ja saattaa ne palveluihimme näkyville. Nykyisen henkilön hakeutuessa uusiin haasteisiin, haemme nyt  kokenutta integraatiokehittäjää vastaamaan integraatioalustamme (AWS:a pyörivä PHP-sovellus) ylläpidosta- ja kehityksestä.

Tehtäviisi tulee kuulumaan erityisesti uusien aineistosiirtokanavien rakentaminen ja erilaisiin laskutusajoihin liittyvät tehtävät yhdessä asiakkaiden ja omien kehitystiimiemme kanssa. Sanoma Digitalin keskeisenä integraatioasiantuntijana tehtäviisi kuuluu laaja-alaisesti myös muita tehtäviä mitkä vaativat integraatioiden suunnittelua ja rakentamista.

Vaikka vastuullesi kuuluu paljon, et tule toimimaan yksin. Lähimpänä apunasi on kokenut integraatioasiantuntija sekä eri liiketoimintojen kehitystiimit. Sinulla on myös nimetyt henkilöt niin asiakaspalvelun kuin myynnin puolelta, jotka toimivat oman alueensa asiantuntijoina.

Osaamisesi koostuu seuraavista:
- PHP
- AWS
- REST API
- XML, XSLT, JSON
- SQL-tietokannat.

Erityiseksi eduksi katsomme yleisen kiinnostuksen ja tutustumisen moderneihin integraatiotyökaluihin (erityisesti Azure Logic Apps).

Sanoma tarjoaa sinulle
- näköalapaikan Suomen media-alan sovellusten ja teknologiaratkaisuiden maailmaan
- rennon ja joustavan työympäristön ja asiantuntevat työkaverit
- hyvät työkalut ja mukavat henkilöstöedut
- modernit työtilat Ruoholahdessa hyvien kulkuyhteyksien äärellä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 4.8.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella mahdolliselta tulevalta esimieheltäsi, Mikko Takkuselta, mikko.takkunen (a) sanoma.com tai p. 040 823 2742.