(Poistunut julkaisusta)

Integraatiokehittäjä moderneilla teknologioilla
Solita

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Oletko integraatiokehittäjä ja haluaisit päästä tekemään kehitystä modernien teknologioiden parissa? Solitalla saat takuulla osaavat työkaverit ja työskentelet kehittyvässä ympäristössä ajanmukaisilla työvälineillä kuten MuleSoft, Boomi ja pilvipalvelut. Haemme nyt uusia työkavereita Helsingin, Oulun ja Tampereen toimistoille.

Integraatiokehittäjä tekee meillä monipuolisia suunnittelu-, kehitys-, konsultointi- ja ylläpitotehtäviä. Sinun tehtävänäsi on saada järjestelmät ja ohjelmistot puhumaan samaa kieltä keskenään. Pyrimme aina olemaan asiakasta edellä sekä liiketoimintaa tukevissa että teknologisissa ratkaisuehdotuksissa. Lue lisää integraatiotiimistä ja tamperelaisen Aleksin kokemuksista blogistamme.

Helsingin integraatiotiimissä työskentelevä Ritva arvostaa Solitaa työnantajana.

“Täällä ei ole turhaa byrokratiaa ja pääsee hyvin vaikuttamaan asioihin. Jos on huomannut epäkohtia, niin niihin on oikeasti puututtu, kun niitä on nostanut esille. Arvostan myös sitä, että Solitalla on toisistaan välittävät työkaverit ja esimiehet. Tulet kuulluksi riippumatta siitä, missä asemassa olet tai missä roolissa työskentelet.”

Esimerkkejä aiemmista töistämme:

  • Reimalle toteutimme digitaalisen kaupankäynnin integraatioratkaisun, jossa pääteknologiana oli MuleSoft.
  • Olemme olleet luomassa uusia innovatiivisia liikenteen palveluita.
  • Paransimme Maintpartnerin työntekijä- ja asiakaskokemusta ratkaisulla, jossa hyödynnettiin mm. MuleSoft Anypoint Platformia.

Asiakkaamme ovat useilta eri toimialoilta sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Monet projekteistamme ovat luonteeltaan yleishyödyllisiä ja olemme rakentaneet palveluita, jotka vaikuttavat kaikkien suomalaisten elämään. Teemme aikaa kestäviä ratkaisuja.

Integraatiokehittäjä, seuraavia asioita tiimimme arvostaa:

  • Työkokemusta joistakin integraatiotyökaluista. Olet halukas laajentamaan ja syventämään osaamistasi esimerkiksi MuleSoftin, Boomin ja pilvipalveluiden parissa. Olet saattanut tehdä töitä menestyksekkäästi esimerkiksi BizTalkin, Camelin tai IBM:n parissa aiemmin. Koulutamme ja perehdytämme sinut tarvittaviin teknologioihin, kunhan tarvittava lähtötaso on olemassa.
  • Halukkuutta oppia koko ajan uutta ja olla asiakkaan arvostama asiantuntija omalla alalla. Työllämme on merkitystä asiakkaalle. Innostut mahdollisuudesta päästä ratkaisemaan asiakkaan liiketoiminta- tai prosessihaasteita teknisin keinoin. Projektit eivät useinkaan ole suoraviivaisia ja joskus asiakkaan toimintaympäristön ja järjestelmien hahmottamisessa voi mennä hetki jos toinenkin, mutta tämä tekee arjen onnistumisista sitäkin palkitsevampia.
  • Olet joustava ja pidät tiimityöstä. Tiimiin voi kuulua sekä muita solitalaisia, asiakkaan edustajia että kumppaniyritysten työntekijöitä. Solitalaisille toimiva ja mutkaton työyhteisö on tärkeä emmekä arvosta yksinäisiä sankareita, jotka eivät jaa osaamistaan muille.

Ota uusi askel urallesi nyt!

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.4. mennessä.

  • Voit kysyä tehtävästä ja integraatiotiimistä lisää Sailalta: p. 050 3370 917 tai saila.lehtovaara@solita.fi.
  • Solitasta ja uramahdollisuuksista voit kysyä Minnalta: 040 843 6245, minna.luiro@solita.fi tai laittamalla viestiä LinkedIn:ssä.
  • Tutustu arkeemme Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä ja LinkedIn:ssä.

Mitä tapahtuu hakemuksen jättämisen jälkeen?

Solitalla rekryyn osallistuvat rekrytiimi, esimiehet ja asiantuntijat. Jokainen hakemus luetaan ensin rekrytiimin toimesta ja jokaiselle hakijalle vastataan. Arvioimme profiilisi sopivuutta paitsi hakemaasi tehtävään, myös laajemmin Solitalle.

Mikäli päädyt tulemaan meille töihin, työsopimusta edeltää yleensä kaksi tapaamista ja jonkinlainen tekninen tehtävä. Tällä hetkellä keskustelut ja kohtaamiset hoidetaan videoyhteyden välityksellä. Integraatiotiimiin hakevat tulevat mahdollisesti keskustelemaan esimerkiksi Sailan, Jaakon, Mikon, Aten tai Markuksen kanssa. 

Työ alkaa perehdytyksellä Solitaan, tiimiin ja työkaluihin. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja palkkamallina on kiinteä kuukausipalkka, jonka päälle tarjoamme kattavat henkilöstöedut.