Integraatioasiantuntijoita
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2019

Mediconsult Oy on ketterä suomalainen sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja ja yksi alan johtavia toimijoita Suomessa. Ratkaisumme ovat käytössä yli tuhannessa organisaatiossa ympäri Suomen.

Meitä on jo yli 130 asiantuntijaa, ja etsimme nyt joukkoomme tietojärjestelmien integraatioasiantuntijoita.

Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita Tekniikan tiimissä, jossa pääset työskentelemään sosiaali- ja terveydenhuollon uusimpien ja makeimpien digitaalisten tietojärjestelmäpalveluiden parissa. Otamme sinut heti alusta alkaen tärkeäksi osaksi asiantuntijaporukkaamme. Tiimimme toimii läheisessä yhteistyössä ohjelmistokehittäjien, testaajien ja mm. terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Vastuullasi on huolehtia sovellusintegraatioista eri tietojärjestelmien välillä laajalla terveydenhuollon digi-kentällä.

Mitä odotamme? Sinulla on mielenkiintoa uusia teknisiä ratkaisuja kohtaan sekä tervettä uskallusta kyseenalaistaa vanhoja toimintamalleja. Tunnet ennestään palvelimien ja tietoliikenteen perusteet sekä osaat lukea/kirjoittaa scriptauskieliä. Olet myös jo päässyt tuntemaan tuotannon kuumotuksen, kun asiat eivät mene suunnitellusti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelyn lisäksi itsenäisestä ongelmanratkaisusta. 

Pystyt palastelemaan monimutkaisetkin kokonaisuudet helposti ymmärrettävään muotoon. Hyväksyt sen, että laajalla integraatioiden ja tiedon konversioiden pelikentällä harvoin pääsee kokonaan eroon vanhojen järjestelmien tuomasta legacysta, mutta pystyt samalla suuntaamaan katseesi eteenpäin kohti uusien ratkaisujen ja avointen rajapintojen tuomia mahdollisuuksia. Osallistut integraatioprojekteihin teknisenä asiantuntija ja pystyt hoitamaan perehdytyksen jälkeen niin projektien käyttöönottoja, asennuksia kuin ylläpitoakin.

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva tai jo enemmän kokemusta kerännyt integraatioguru. Tärkeintä on, että omaat halun oppia ja kehittyä sekä uskallat tarttua uusiin haasteisiin. Sinulla on perusosaamista tietokannoista, tietoliikenteestä ja tietoturvasta. 

Miksi meille? Katseemme on tulevaisuudessa ja kannustamme myös sinua kokeilemaan rohkeasti uutta. Meillä ei ole tapana pelätä epäonnistumisia vaan päinvastoin, uskomme ettei ilman mokia synny mitään uutta. Toimimme tiiminä ja tarjoamme tueksesi aina kaikkien rautaisen asiantuntemuksen. Osaamisen lisäksi meillä on haussa mahtava työkaveri. Pääset tutustumaan työsuhde-etuihimme hakulinkin takaa kohdasta "Millaista on olla Mediconsultilla töissä?".

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipisteeksesi voit valita Helsingin, Joensuun, Kuopion, Oulun tai Salon. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 26.1.2020.

Yhteyshenkilö
Jyri Hakkarainen, tietohallintopäällikkö
p. 040 8080 894, soittoaika 22.1. klo 12 - 15
s. jyri.hakkarainen(a)mediconsult.fi, vkolla 4

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1325834
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Joensuu, Kuopio, Oulu, Salo