(Poistunut julkaisusta)

Integraatioasiantuntija
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Tule mukaan kehittämään sote-ratkaisuja! Toimintamme kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja etsimme terveydenhuollon yksikköömme integraatioasiantuntijaa. Tässä työssä pääset vaikuttamaan merkittävän toimialan palveluiden kehittymiseen Suomessa ja kansainvälisesti. Tukenasi sinulla on iso joukko asiantuntijoita ympäri organisaatiotamme. Asiakkaitamme ovat terveydenhuollon tarjoajat.

Työskentelypaikkasi on Etelä-Suomi.


Tarjoamme sinulle

• Merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät: Pääset mielenkiintoisiin projekteihin luomaan ketteriä, luotettavia ja helppokäyttöisiä tuotteita sekä palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.

• Osaavan ja työstään innostuneen tiimin: Pääset osaksi dynaamista ja innovatiivista huipputiimiä, jossa kaikkien osaamista arvostetaan. Panostamme kulttuuriin, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, ja jossa kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa.

• Hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Tarjoamme monenlaisia urapolkuja sekä koulutus- ja kehitysohjelmia. Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työsuhde-etumme ovat kattavat ja mm. osake-ohjelmamme on erittäin arvostettu työntekijöidemme keskuudessa.

• Kansainvälisen organisaation tuomat mahdollisuudet: Olemme yksi maailman suurimmista IT-alan yrityksistä, mutta toimimme kuitenkin Suomessa paikallisesti ja asiakaslähtöisesti. Meillä yhdistyvät vahva paikallinen osaaminen, globaalit resurssit sekä sertifioidut toimintamallit.


Onnistu kanssamme

Pärjäät roolissa kun sinulta löytyy kokemusta ohjelmiston integraatioihin liittyvistä kehitystehtävistä, integraatioalustoista sekä konfiguraatioiden muuttamisesta ja päivitysten asennuksista. Omaat aiempaa osaamista myös ylläpidosta, määrittelystä, testaamisesta ja logien lukemisesta.

Työskentelet luontevasti tiimissä ja työotteesi on aktiivinen; tunnet paloa kehittymiseen ja sparraat mielelläsi muiden kanssa kuinka asioita voisi tehdä entistä paremmin. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja sinulta löytyy tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Pipsa Raussi (Vice President Consulting Services, Healthcare & Welfare): 040 172 3469

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.cgi.fi/ura klikkaamalla tehtävänkuvauksen alalaidassa olevaa painiketta "I'm Interested".

Viimeinen hakupäivä on 28.2.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä, joten ethän jätä hakemista viime tinkaan!

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

 

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.