(Poistunut julkaisusta)

Integraatioasiantuntija
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020

Haemme pääkaupunkiseudulle Differentiating IT -tiimiimme vakituiseen tehtävään sähköisten palveluiden ja integraatioratkaisujen asiantuntijaa. Henkilö toimii myös tiimin vetäjänä.

Differentiating IT -tiimi kehittää yrityksemme sähköisiä palveluita ja hoitaa asiakasintegraatioprojekteja. Tiimi työskentelee tiiviissä yhteistyössä eri liiketoimintayksiköiden, myynnin ja asiakaspalvelun sekä Schenker-konsernin eri integraatio- ja asiakasratkaisutiimien kanssa. Tehtävässäsi vastaat sähköisten palveluiden kehityksen koordinoinnista sekä asiakasprojektien suunnittelusta aina toteutusmäärityksistä toteutuksen järjestämiseen ja testaukseen asti. Ohjaat ja tuet kolmen hengen tiimiämme ja osallistut töihin käytännönläheisesti.

Sinulla on kyky ymmärtää laajoja liiketoiminnan kokonaisuuksia ja liiketoimintajärjestelmiä. Sinulla on oltava hyvä tietämys yleisimmistä ohjelmointirajapinnoista, tiedonvälitystavoista ja datansiirtoformaateista, kuten REST, SOAP, Web Service, sftp, XML- ja EDIFACT-standardit. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta logistiikan järjestelmäintegraatioista sekä logistiikan perusprosessien tuntemus.

Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät yhteistyötaidot ovat välttämättömät. Arvostamme myös erilaisten projektinhallintamenetelmien tuntemusta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme tehtävään valitulle kattavan perehdytyksen tehtäviin sekä mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten ja monipuolisten työtehtävien parissa kansainvälisessä työympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa CIO Maarit Pitkänen, puh. 010 520 2726

Soittoajat:
16.11. klo 17.00 - 18.00
19.11. klo 08.00 - 09.00
23.11. klo 08.00 - 09.00 ja klo 16.00 - 17.00

Hae tehtävään viimeistään 26.11.2020 sähköisellä lomakkeella.

Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tiettyihin tehtäviin liittyen toteutamme soveltuvuusarvioinnin.