Integraatioasiantuntija
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Haemme asiakkaallemme Apotille Integraatioasiantuntijaa työskentelemään osana 14 hengen integraatiotiimiä, jonka vastuulla on Apotti-järjestelmän integraatioiden määrittely, kehittäminen, testaus ja tuotanto.

Apotti-järjestelmä vie harppauksin eteen päin sosiaali- ja terveydenhuollon saumatonta yhteistyötä mahdollistaen alan eri ammattilaisille paremmat edellytykset tarjota hoivaa ja tukea, puuttua ennaltaehkäisevästi ja varmistaa tiedonkulkua eri tahojen välillä. Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - tämä on oikea paikka sinulle!

Apotti-järjestelmä tulee olemaan integraatioiden näkökulmasta yksi suurimmista Suomessa tehdyistä yksittäisestä järjestelmätoteutuksesta, josta tulee olemaan integraatioita noin 200 erilliseen järjestelmään. Tällä hetkellä Apotti on tuotannossa integroitunut noin 50 ulkoiseen järjestelmään.

Toivomme sinulta kokemusta erilaisten integraatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta nykyaikaisilla integraatioalustoilla, kuten Ensemble tai vastaava. Sinulla on monipuolisesti kokemusta REST-pohjaisista verkkosovellusrajapinnoista, Java-rajapinnoista (JDBC) sekä erilaisista avoimista rajapinnoista (ODBC). Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen sekä kirjallinen taito on tehtävässä välttämätöntä, sillä tulet tekemään oman tiimin lisäksi tiivistä yhteistyötä toimittajien, sovellusasiantuntijoiden ja tilaajien asiantuntijoiden kanssa.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset kykyä hahmottaa teknisten muutosten vaikutuksia toiminnalliseen kokonaisuuteen sekä vahvaa ongelmanratkaisutaitoa. Haluat oppia uutta ja tarpeen tullen valmis jakamaan osaamistasi tiimissä, jossa työskennellään sekä itsenäisesti että vahvasti kytköksissä toinen toisiin. Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi integraatioihin ja ohjelmointiin on olennainen osa onnistumistasi Apotissa.

Apotti tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä rakentamaan ratkaisua, jolla on vaikutusta n. 1,6 miljoonan ihmisen elämään inhimillisellä tasolla. Apotilla kehitystä tehdään nykyaikaisilla työkaluilla ja heidän integraatioalustansa edustaa alansa huippua. Tuletkin saamaan osaamistasi tukevan ja täydentävän koulutuksen työtehtäviisi ja heidän käyttämiinsä työkaluteknologioihin. Ympärilläsi on joukko huippuammattilaisia ja sinunkaltaisia uudisraivaajia, joilla kaikilla on halu tehdä töitä Suomen suurimmassa startupissa ja jotka kaikki työstävät yhtä yhteistä ratkaisua.

Haethan paikkaa 4.8.2019 mennessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työpaikka sijaitsee Apotin uusissa toimitiloissa Helsingin Pitäjänmäessä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Työtehtävä sisältää varallaoloa viikon pätkissä 2-3 kuukauden välein johtuen asiakkaan kellon ympäri tapahtuvasta toiminnasta. Lisätietoa tehtävästä ja rekrytoinnista antaa BaronaIT:n Tech Recruiter Johanna Lintunen puhelimitse 050 591 9340 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@barona.fi (pois lukien 8.-14.7.)

Apottiin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279967
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 591 9340
  • Sijainti: Helsinki