(Poistunut julkaisusta)

Integraatioasiantuntija
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Arvato on johtava kansainvälinen rahoitusalan palveluntarjoaja, joka tarjoa asiakkailleenlaskutus-, rahoitus ja perintäpalveluja. Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 70 000 työntekijää yli 40 maassa. Arvato Financial Solutions tarjoaa liiketoimintaprosessien ulkoistamista (BPO), rahoitus- ja maksuratkaisuja noin 10 000 asiakkaalle, jotka ovat erikoistuneet pääasiassa vähittäiskaupan/sähköisen kaupankäynnin, televiestinnän, vakuutuksen, pankki- ja terveydenhuollon aloille. Arvato Financial Solutions Nordic on toiminut Suomessa vuodesta 2001 ja yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Turussa.

Haemme heille nyt integraatioasiantuntijaa työskentelemään perintäliiketoiminnan asiakasprojektien parissa Turussa.


Työtehtävän keskeiset tehtävät

Uusien asiakasintegraatioiden läpivienti muuttamalla asiakkaiden tarpeet konsernin sovelluskehittäjien sisäisiksi implementointiprojekteiksi. Myynnin tukeminen osallistumalla asiakastapaamisiin. Dokumentointi, järjestelmien konfigurointi ja testaus sekä olemassa olevien prosessien parantaminen ja tehokkaampien toimintatapojen löytäminen.


Osaaminen ja kokemus

Etsimme asiakaslähtöistä ja proaktiivista henkilöä, joka saa asioita aikaiseksi. Näet ratkaisuja pikemminkin kuin ongelmia, ja suhtaudut myönteisesti omaan työhösi ja ympärillä oleviin ihmisiin. Keskustelet teknisen toteutuksen yksityiskohdista asiakkaiden kanssa, ja teet tiivistä yhteistyötä myös organisaation sisäisten sidosryhmien kanssa, joten tehtävä edellyttää sujuvia kommunikointitaitoja suomeksi ja englanniksi.

Sinulla on mieluiten jonkin verran kokemusta esim. järjestelmäasiantuntijan tehtävistä tietokantojen ja palvelinten parista. Myös ohjelmoinnin tai skriptauksen perusosaamista pidetään hyödyllisenä. Aikaisempi kokemus perintäalalla on myös erittäin arvostettua. Toivomme, että sinulla on insinöörin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus.


Mikä Arvato tarjoaa sinulle? 

• Mielenkiintoisia haasteita asiakasintegraatioiden parissa • Matalahierarkkinen yrityskulttuuri, joka tukee sinua ottamaan vastuun omasta vastuualueestasi • Keskeisellä paikalla sijaitseva moderni toimisto Turun sydämessä • Lounas-, urheilu- ja kulttuurihyödyt
• Laaja terveydenhuolto ja vakuutukset

Lue lisää Arvato Financial Solutionsista täältä: http://www.arvato.com/fi-fi.html 

Lisätietoja rekrytointiprosessista saat ottamalla yhteyttä Wippii Work Oy:n rekrytointiasiantuntijaan:

Rekrytointia hoitaa:
Joonas Hyttinen
Rekrytointiasiantuntija
joonas.hyttinen@wippiiwork.com