(Poistunut julkaisusta)

Integraatioasiantuntija
Suomen Kaukokiito

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Integraatioasiantuntija

Kaukokiito on yksi valtakunnan suurimmista kuljetusketjuista ja yli 2000 ammattilaisen muodostama yhteisö, jossa arvostetaan tekemisen meininkiä ja vilpitöntä kehittymisen halua.

Haluaisitko sinä tulla kanssamme luomaan innovatiivisia logistiikka-alan tulevaisuuden ratkaisuja? Siihen on nyt tarjolla loistava mahdollisuus, sillä etsimme kasvavaan ja ketterään ICT- ja kehitystiimiimme integraatioasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mielenkiintoisessa tehtävässä pääset työskentelemään modernien teknologioiden ja IT-tuotteiden parissa osana strategista asiantuntijatiimiä, joka mm. toteuttaa, ylläpitää ja kehittää asiakasintegraatioita tiiviissä vuoropuhelussa asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja muun organisaatiomme kanssa. Osallistut integraatioiden tekniseen toteutukseen, joka sisältää mm. asiakasprojektien testausta, operaattoriyhteistyötä, sanomaliikenteen sisäistä ja ulkoista valvontaa, reititys- ja muunnostöitä, dokumentointia sekä integraatioissa tarvittavien sanomanmuunnos ja reititystyökalujen kehittämistä. Lisäksi annat asiakastukea toteutetuille integraatioratkaisuille ja osallistut myös itse asiakastapaamisiin auttaen löytämään asiakkaiden kilpailukykyä tukevia integraatioratkaisuja. Lisäksi pääset osallistumaan ICT- ja kehitysosastomme monipuolisiin kehityshankkeisiin.

Työskentelemme ketterästi ja mahdollisimman vähällä byrokratialla. Työympäristömme on joustava ja värikäs. Meidän palaverimme eivät ole pelkkää puisevaa neukkarissa istuskelua, vaan niitä voidaan pitää vapaamuotoisemminkin.

Osastomme on kannustava ja innovatiivinen huipputiimi, joka löytää yhdessä ideoimalla uusia ratkaisuja, mutta tukee myös itseohjautuvaa työskentelyä. Kokemuksesi karttuessa pääset laajentamaan tehtäväkenttääsi. Me puolestamme ruokimme motivaatiotasi sopivasti uusilla haasteilla.

Tarjoamme sinulle:

  • rennon ja kannustavan työyhteisön, jossa kukoistaa hurtti huumori ja laadukas tekeminen
  • kattavan ja räätälöidyn perehdytyksen tehtävään
  • joustavat ja yksilölliset työehdot
  • monipuolisen ja merkittävän tehtäväkuvan, jossa saat tilaa ja vapautta toteuttaa luovuuttasi ja kehittää osaamistasi sekä teknisesti, strategisesti että asiakasrajapinnassa
  • modernit työkalut ja upouudet työskentelytilat Tampereen Myllypurossa
  • hyvät koulutusmahdollisuudet omien kiinnostuksen kohteiden pohjalta

Tehtävän haltuunottoa tukee aiempi kokemus ja osaaminen integraatioiden toteuttamisesta ja integraatioalustoista (BizTalk, Azure, ECS/DELTA), yleistietämys erilaisista datansiirtoformaateista (EDIFACT, XML,JSON,REST API), SQL Server – tietokantaosaaminen sekä kokemus ratkaisukeskeisestä asiakasrajapintatyöskentelystä. Onnistuminen tehtävässä edellyttää myös matkustusvalmiutta, vahvaa suomen ja englannin kielitaitoa, hyviä työyhteisötaitoja, asiakaskeskeistä ongelmanratkaisukykyä sekä tarkkaa ja analyyttistä työskentelyotetta. Lisäksi arvostamme innokkuutta oppia ja kehittää uutta, hyvää paineensietokykyä sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta. Lisäpinnoja on jaossa logistiikkaprosessien aiemmasta tuntemuksesta.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus tehtävään CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen: tuuli.kiiski@kaukokiito.fi

Hakuaika tehtävään päättyy 15.11.2018, mutta pidä kiirettä, sillä täytämme tehtävän heti oikean henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Haapamäki, Implementation Manager, ICT Development, heidi.haapamaki@kaukokiito.fi