(Poistunut julkaisusta)

Integraatioasiantuntija
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2018

Me olemme Elisan IT-liiketoimintaan keskittyvä yksikkö. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja.

Elisa Appelsiinin Sovellustoimittamisen integraatiotiimi on reipas ja osaava joukko integraatioasiantuntijoita. Työskentelemme useiden integraatioteknologioiden parissa ja lisäksi teemme sovelluskehitystä mm. Java- ja .NET-ohjelmointikielillä. Panostamme integraatioteknologioiden osalta vahvasti pilviratkaisujen sekä serverless -tuotteiden kehitykseen - esimerkkinä Microsoft Azure –pilvialusta. Käytämme ketteriä menetelmiä ja lean-ajattelua päivittäisessä työskentelyssämme.

Tehtävässä edellytämme

Olet osaava integraatioasiantuntija, joka haluaa osaksi iloista integraatiotiimiämme! Olet uinut ja keittynyt kovaksi useissa liemissä ja noussut niistä voittajana. Et kuitenkaan piiloudu kokemuksesi taakse, vaan olet koko ajan kiinnostunut uusista mielenkiintoisista tilanteista ja haluat etulinjaan taistelemaan.

Tehtävän sisältö

Työtehtäväsi sisältävät integraatioiden ja sovellusten suunnittelua, toteutusta sekä ylläpitoa pääasiallisesti Microsoft BizTalk Server tuotteella. Et pelkää myöskään määrittelytyötä tai dokumentointia sekä tulet työskentelemään tiiviisti asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa. Osallistut laadunvarmistustehtäviin ja huolehdit siitä, että hommat tehdään hyvien kehitystapojen mukaisesti. Haluat oppia uutta ja ylläpitää osaamistasi sekä työssä että sen ulkopuolella. Haluat käyttää osaamistasi kehittääksesi myös työympäristöäsi ja yritystämme.

Olet osana huippuosaajien tiimiä ja sovit hyvin porukkaan!

Henkilöltä edellytämme

Olet reipas ja proaktiivinen ja sinulla on hyvä tekemisen meininki päivittäisessä työssäsi. Olet innostunut uusista asioista ja teknologioista, etenkin integraatiomaailmassa. Sinulla on ammattimainen asenne työn tekemiseen; olet luottamuksen arvoinen ja teet sen minkä lupaat. Tunnet vahvuutesi ja tuot ne esille työnteossa. Sinulle on tärkeää, että työ tehdään hyvin ja laadukkaasti ja osaat nähdä asiat myös asiakkaan näkökulmasta. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja osaat työskennellä osana tiimiä, mutta myös itsenäisesti. Sinut kehtaa myös lähettää asiakastapaamisiin, jossa hurmaat heidät asiantuntemuksellasi.

Odotamme

Sinulla on usean vuoden työkokemus integraatioiden parissa ja vankka osaaminen Microsoft BizTalk Serveristä. Ymmärrät EAI/ESB maailmaa ja sisäistät siihen liittyvän ideologian. Toimit kehittäjänä, mutta pärjäät myös arkkitehtina asiakasrajapinnassa. Olet mukana projekteissa koko projektin elinkaaren osalta - alkaen määrittelystä ja päättyen ylläpitoon. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintatason vaatimukset. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia. Roolissa tarvitaan sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tekninen onnistuminen roolissa vaatii pääasiallisesti seuraavien teknologioiden hyvää osaamista:

  • Microsoft BizTalk Server
  • Microsoft SQL Server
  • .NET / C# ohjelmointi
  • XML/XSLT
  • REST / JSON / SOAP

Lisäksi arvostamme osaamista:

  • Microsoft Azure
  • Apache integrointituotteet

Muut erikoistaidot ja supervoimat katsotaan eduksi!

Tarjoamme

Tulet työskentelemään nuorekkaassa ja dynaamisessa työyhteisössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Meillä on tutkitusti hyvä työilmapiiri ja kulttuuri, jossa työntekijästä välitetään. Panostamme tilojemme viihtyisyyteen ja meillä on hyvät työsuhde-edut sekä paljon kerho- ja harrastetoimintaa.

Työsi on haastavaa ja kiinnostavaa ja tarjoamme sen tekemisestä vastineeksi kilpailukykyisen ansiotason vakituisessa työsuhteessa.

Pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Kalliossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tulet sijoittumaan ensisijaisesti Helsinkiin ja olet valmis työskentelemään osan aikaa asiakkaan tiloissa.

Lisätietoa

Jos tunnet, että olet juuri oikea henkilö tähän toimeen, lähetä hakemuksesi jo tänään - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Lassila (antti.lassila@elisa.fi), puh. 0505766849