(Poistunut julkaisusta)

Integraatioasiantuntija
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua energian tuotannosta kiinnostunutta

INTEGRAATIOASIANTUNTIJAA

Haemme ICT-yksikköön integraatioasiantuntijaa vahvistamaan kehitysresurssejamme. ICT-yksikkö toimii Helen konsernin keskitettynä palveluntuottajana vastaten tietotekniikan peruspalveluista, tietoturvasta, kokonaisarkkitehtuurista, sovellusylläpidosta ja –kehityksestä.

Vastaat käytännön tasolla siitä, että Helenin yhteinen integraatioalusta toimii laadukkaasti ja sen palvelutavoitteet saavutetaan. Toimit tiiviissä yhteistyössä yksikön muiden asiantuntijoiden, toimittajien ja Helenin eri liiketoimintojen kehittäjien kanssa. Ylläpidettävä ja kehitettävä integraatiopalvelu on Helenin järjestelmien toiminnan kannalta merkittävä palvelu.

Tämä laaja-alainen asiantuntijatehtävä sisältää itsenäisiä ylläpito- ja kehittämisvastuita palvelulupausten ja arkkitehtuurilinjausten antamien suuntaviivojen puitteissa. Kehitystehtävät sijoittuvat pääasiassa liiketoimintaprosessien sähköistämiseen ja järjestelmäintegraatioiden toteuttamiseen liittyviin hankkeisiin.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto tai olet kenties juuri valmistumassa. Omaat intoa oppia uutta ja ainakin jonkin verran kokemusta järjestelmien integroinnista sekä työskentelystä laajassa yhteistyöverkostossa. Kykenet hahmottamaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä dokumentoimaan ne. Pystyt ohjaamaan muita mahdollisia toteuttajaosapuolia teknisissä toteutustehtävissä siten, että tuloksena on määrittelyiden mukainen ratkaisu aikataulujen puitteissa. Omaat vahvat tiimityö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä aktiivisen, aloitteellisen, asiakaslähtöisen ja päämäärätietoisen työskentelyotteen. Arvostamme rajapintojen ohjelmointiosaamista ja jatkuvien palveluiden toimintamallien ja menetelmien tuntemista.

Tehtävässä pääset liiketoiminnan kehittämisen ytimeen ja osaltasi mahdollistamaan Helenin jatkuvan kasvun ja menestyksen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset ammatillisen kehittymisen mahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Jarmo Ojamolta, p. 050 3728 041. Parhaiten tavoitettavissa ti 15.5. klo 9-11 ja pe 18.5. klo 13-15.

Hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, viimeistään 20.5.2018.