(Poistunut julkaisusta)

Integraatioasiantuntija / Fingrid Oyj, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020


Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Fingrid on keskeinen vaikuttaja energia-alan murroksessa ja kehittää tulevaisuuden puhdasta sekä markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Meillä on avoin ja yhteisöllinen työskentelyilmapiiri. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme ihan joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisujen kyseenalaistamiseen ja vastuunottoon oman työn toimitusjohtajuudesta. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haemme Fingridin ICT-liiketoimintapalvelut-yksikköön Helsinkiin sinua

integraatioasiantuntija

Fingridissä tehtäviisi kuuluvat integraatioratkaisujen kehitys ja hallinta yhdessä liiketoiminnan, integraatiotiimin ja palvelutoimittajaverkon kanssa. Vastaat integraatiotarpeiden koordinoinnista ja hankinnasta ja toteutat tietojärjestelmähankkeita yhdessä muiden asiantuntijoiden ja palvelutoimittajien kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja relevanttia työkokemusta vähintään muutamia vuosia sekä perustuntemusta joistakin integraatiotyökaluista. Omaat käytännön kokemusta integraatioratkaisujen ja rajapintapalveluiden kehittämisestä sekä hallinnasta. Englanniksi työskentely sujuu sinulta hyvin!

Haluat työskennellä ainutlaatuisessa ja vakaassa toimintaympäristössä, jossa pääset vaikuttamaan energia-alan kehitykseen, ja sinulla on kykyä ja intoa sekä tiimityöskentelyyn että itsenäiseen ongelmanratkaisuun.

Meille on tärkeää löytää uusi tiimiläinen, joka työskentelee tehokkaasti ja haluaa laajentaa IT-kokonaisuuden osaamistaan. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen ja asioiden kehittämiseen. Tiimissäsi ollaan ylpeitä omasta duunista, nautitaan keskinäisestä luottamuksesta ja joustetaan tarvittaessa. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan ja työsuhde-edut kilpailukykyiset. Fingridiläisenä olet osa tiimiä, jota yhdistää ennakkoluulottomuus ja rohkeus, kun viemme Suomea yhdessä kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Sovitko sinä energiseen joukkoomme?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Hannu Kainulainen 20.2. klo 14–16:00  ja 27.2. klo 14–16:00, puh. 0400 707 563. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta viimeistään 1.3.2020 mennessä.

Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.