(Poistunut julkaisusta)

Integraatioarkkitehti
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haemme Peli- ja palvelujärjestelmät yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

INTEGRAATIOARKKITEHTIÄ

Työskentelet viimeisimmillä teknologioilla tehtyjen järjestelmien kanssa. Vaikutat suunnittelu- ja kehityspanoksellasi suoraan pelipalveluihin, joita 2 miljoona asiakastamme käyttävät peliautomaateilla, netissä ja mobiilissa.

Tulet vetämään uutta integraatiotiimiämme. Tiimin vastuulla on maailman johtavien pelijärjestelmien integrointi Veikkauksen rahapelaamisen ekosysteemiin sekä yhteistyö Veikkausta valvovan viranomaisen kanssa.

Meillä on tiivis yhdessä tekemisen kulttuuri, korkea työn laatu sekä rento, mutta aikaansaava ilmapiiri. Panostus omaan järjestelmäkehitykseen on kannattanut ja järjestelmiemme laatu on erinomainen. Tiimit vastaavat palveluiden kehittämisen lisäksi niiden taustatuesta.

Tiimit valitsevat teknologiat tehtävän ja tarpeen mukaan. Käyttämiämme teknologioita ja tuotteita ovat mm. Java, Node.js, Scala, Kotlin, React, REST, MariaDB, PostgreSQL, Nginx, Docker, Kubernetes, Ansible, Grafana, Git, Jenkins, AWS, GCP ja Linux. Jos olet hyvä näissä ja olet valmis oppimaan lisää, tämä paikka saattaa sopia sinulle.

Odotamme Sinulta kokemusta, näkemystä ja kykyä toimia. Toimit mielelläsi osana ketterää tiimiä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme Sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn, työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi Veikkauksen sivujen kautta viimeistään 11.11.2019. Voit tehdä hakemuksesi halutessasi myös englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Puomio (puh. 09 4370 2618) arkisin 8-16 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)veikkaus.fi.

Valituista henkilöistä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.