Integraatioarkkitehti
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Sähkölaitoksen teknologiaympäristö kehittyy voimakkaasti. Varmistaaksemme muutosten onnistumisen ja tulevaisuuden oikeansuuntaisen kehityksen, vahvistamme Liiketoimintateknologiat-yksikköämme integraatioista ja arkkitehtuurista vastaavalla henkilöllä.

Työssäsi pääset vaikuttamaan modernin energiayhtiön IT-kokonaisuuden kehittämiseen yhdessä liiketoiminnan sekä yksikkösi kollegojesi kanssa. Liiketoimintamme on moninaista energian tuotannosta ja siirrosta myyntiin. Samoin on liiketoimintaamme tukeva IT-ympäristömme, joka on hajautettu ”maan päälle” ja pilveen. Panostamme vahvasti asiakastyytyväisyyteen ja haluamme olla asiakkaiden valitsema. Roolissasi olet mukana mahdollistamassa liiketoiminnoillemme ja asiakkaillemme kriittisten palveluiden tuottamisen häiriöttömästi ja tietoturvallisesti.

Sinulla on tekninen tausta ja vahvaa osaamista integraatioista, arkkitehtuureista ja pilvialustoista. Olet kiinnostunut tulevaisuuden mahdollisuuksista ja toteutat sekä kokeilet rohkeasti uusia toimintamalleja. Erinomaista olisi, jos sinulla on kokemusta eri verkkoteknologioista ja tietoturvan roolista IT-ympäristön rakentamisessa. Taustastasi huolimatta, tärkeintä on oikea asenne ja halu tehdä työtä täydellä sydämellä.

Haluamme tehdä asiat viimeisen päälle hyvin ja LTEK-yksikössä onkin pro-meininki. Koko LTEK-tiimi odottaa jo innolla sinua mukaan porukkaan! Laitathan siis hakemusta tuulemaan ja hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 25.7. mennessä, alla olevan linkin kautta. Haettavan henkilön tuleva esimies, Liiketoimintateknologiat-yksikön johtaja Johannes Lindell, puh. 040 800 7350, kertoo mielellään enemmän tehtävästä sekä Sähkölaitoksesta työpaikkana – Ole siis rohkeasti Johannekseen yhteydessä! Johannes on tavoitettavissa 9.-25.7. Mikäli et heti tavoita häntä, jätä viesti niin Johannes palaa sinulle asiaan. Jos haluat kuulla tehtävästä ja taustasta hieman tarkemmin ja tavata Johanneksen jo nyt, katso oheinen video.  

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278952
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: Voimakatu 17
  • Sijainti: Tampere
  • Lisätietoja antaa: Liiketoimintateknologiat-yksikön johtaja Johannes Lindell, puh. 040 800 7350, johannes.lindell@sahkolaitos.fi