(Poistunut julkaisusta)

Integraatioarkkitehti
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Tule mukaan kehittämään uusimpiin teknologioihin perustuvaa integraatioarkkitehtuuria S-ryhmälle yhdessä omien ja toimittajiemme parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Olemme hybridiympäristössämme todella kiivaan muutoksen keskellä - ympärillämme tapahtuu paljon ja liiketoiminnoissamme on kehitysvaihde silmässä. Tämä on sinulle tilaisuus, jota ei kannata sivuuttaa. Miksi? Siitä seuraavaksi lisää.

Mielestämme tämä on sinulle mahdollisuus päästä tukemaan ja osaltaan ohjaamaan Suomen johtavan ja vahvasti kehitystyöhön investoivan vähittäiskaupan toimijan palvelukehitystä. Vastuullasi Integraatioratkaisut-tiimissä on järjestelmäintegraatioidemme suunnittelu ja toteutuksen ohjaus mittaluokassa ja ympäristössä, jollaista ei Suomessa montaa ole. Me luotamme sinuun, kun kyse on monimuotoisesti meille sopivien tulevaisuuden integraatioratkaisujen löytämisestä. Kuulostaako tämä sinua kiinnostavalta haasteelta?

Roolissasi mahdollistat liiketoiminnoillemme ja asiakkaillemme kriittisten palveluiden tuottamisen häiriöttömästi ja tietoturvallisesti. Toimimme ympäristössä, jossa viime kädessä myös sinun onnistumisesi näkyy vaalimassamme asiakastyytyväisyydessä. Työssäsi merkittävä rooli on myös yhteistyöllä arkkitehtiemme ja kehityksemme sekä parhaiden kumppanien ja toimittajien kanssa. He luottavat sinun tukeesi omassa työssään samoin kuin sinä voit luottaa siihen, että heiltä ja meiltä työkavereiltasi saat aina apua ja sparraustukea, kun eteesi ilmestyy niitä kovempia pähkinöitä purtavaksi.

Eikä siinä vielä kaikki

Meidän työhömme kohdistuu suuri mielenkiinto - eikä vain talomme sisällä. Integraatioympäristömme on monimuotoinen, ja olemme olleet etukenossa laajentamassa palveluita pilveen. Tämän pyrimme huomioimaan myös jatkossa jo arkkitehtuurien suunnitteluvaiheessa. Siinä missä työmme on varmistaa palveluidemme kehittäminen, on meidän varmistettava myös oman osaamisemme kehittäminen ja aallon harjalla pysymisemme. Teknologiat ja ympäristömme kehittyvät harppauksin, ja meiltä vaaditaan yhä enemmän kyvykkyyttä löytää toimivia integraatioratkaisuja pilvialustoilla ja hybridiympäristössä. Tämä on haaste, joka innostaa meitä, tulevia työkavereitasi.

Meillä on vahva tekemisen meininki, ja valta itse kullakin tehdä omaan työhön liittyvät päätökset. Tavoitteenamme on tarjota kehittäjillemme ja liiketoiminnallemme vain parhaat ratkaisut - kuten edelläkävijöiden kuuluu. Työmme ei ole tulipalojen sammuttelua vaan pitkäjänteistä ja tavoitteellista kehittämistä. Vaikka työskentelymme voi olla ajoittain intensiivistä ja tekemistä riittää, meillä sinun on mahdollista löytää balanssi työn ja vapaan välillä. Hyvinvointimme työssä on meille tärkeää. Me välitämme toisistamme ja varmistamme, että kaikilla on mahdollisuus onnistua työssään. Isona organisaationa meidän on myös mahdollista tarjota osaamisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia kehityspolkuja.

Työ vaatii mestarinsa - sinut?

Tämä työ vaatii luonnollisesti teknistä osaamista. Puheet ja teot vaativat substanssia integraatioista, arkkitehtuureista ja pilvialustoista. Olet ehkä konsulttina tai asiantuntijana työskennellessä toiminut monitoimittajaympäristössä ja kerryttänyt jo näkemyksellisyyttäsi edellä mainituista asioista. Olet todennäköisesti suunnittelut ratkaisuja uusimmilla teknologioilla tai koodannut niitä. Sinulle entuudestaan tuttuja teknologioita ja työsi osa-alueita voivat olla esimerkiksi AWS, Azure, IBM IIB, MQ, Dell Boomi, IBM API Connect ja DataPower.

Menestyminen tässä työssä edellyttää mielestämme ehdottomasti halua kehittyä myös itse. Ymmärrät, että ympärillä tapahtuu paljon ja haluat ylläpitää omaa osaamistasi. Monitoimittajaympäristössä toimiminen edellyttää sinulta myös verkostoitumis- ja kommunikointitaitoja. Olet vaikuttava viestijä ja taitava kuuntelija. Osaat pitää langat käsissäsi ja saattaa asioita maaliin. Et siis ole vain ideanikkari ja visionääri vaan myös toteuttaja ja tekijä. Ymmärrät kuitenkin, että sinun ei tarvitse itse osata kaikkea, vaan rinnallasi ovat osaavat kumppanimme.

Uskomme, että tähän rooliin pystyt hyppäämään hyvin eri asioista kerrytetyllä kokemuksella. Niinpä emme ole hakanneet odotuksiamme kiveen. Pikemminkin olisi hienoa kuulla tässä kohtaa sinulta, mitä jo osaat sekä ennen kaikkea, mikä motivoi juuri sinua, ja mitä haluat kanssamme tehdä ja saavuttaa? Tämä on mielestämme tärkeämpää kuin se, mitä olet joskus aiemmin tehnyt tai saavuttanut.

Ole yhteydessä niin jutellaan lisää!

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.4.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.

Mikäli taas mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, kehityspäällikkömme Risto juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 19.3. klo 13-15 ja 27.3. klo 9-11 numerosta 040 750 3924. Voit myös laittaa sähköpostia risto.holmala@sok.fi.