Integraatioarkkitehti / Lead Developer
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Etsimme nyt joukkoomme rohkeita edistäjiä, jotka innostuvat uudesta tekniikasta, mielenkiintoisista tulevaisuudennäkymistä ja mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan.

Oletko sinä kehittämishaluinen ja dynaaminen tekijä, jolla on aito halu viedä Fennia kohti tulevaisuutta? Etsimme nyt vakituiseen tehtävään MuleSoft Anypoint Integraatioarkkitehtiä / Lead Developeria.

Tulet olemaan osa kokonaisarkkitehtuuritiimiä ja teet läheisesti yhteistyötä usean tiimin ja kehityshankkeen kanssa. Arkkitehtitiimin tehtävänä on osaltaan edistää Fennian muutosmatkaa kohti Tulevaisuuden Fenniaa. Roolissasi osallistut monivuotisen muutostyön aikana muun muassa:

 • integraatiovaatimusten suunnittelemiseen yhdessä sidosryhmien kanssa
 • teknisten ja sisällöllisten integraatioratkaisuiden suunnittelemiseen ja määrittelemiseen
 • rajapintojen ja integraatioiden implementointiin MuleSoft Anypoint -alustalle
 • käytäntöjen ja standardien luomiseen
 • integraatioalustan sekä API-katalogin hallinnoimiseen.

Hakijalta odotamme

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on useamman vuoden käytännön työkokemusta MuleSoft Anypoint -alustasta, osaat kääntää liiketoiminta-/järjestelmävaatimuksia rajapintavaatimuksiksi ("API-first"), tunnet yleisimmät integraatioteknologiat (iPaaS), tavat ja -protokollat ja lisäksi käytät sujuvasti yleisiä työkaluja ja menetelmiä integraatioiden kehittämisessä ja ylläpidossa (agile/devops). Näiden lisäksi sinulla on kokemusta teknisten rajapintojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tähän tehtävään haemme kokenutta osaajaa, joten sinulla tulee olla vähintään viisi vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä sekä soveltuva korkeakoulutus. Työssä onnistumisen kannalta on tärkeää, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi (suullisesti, kirjallisesti). Meillä menestyy henkilö, jolla on paloa laajoihin ja rakenteellisiin uudistuksiin sekä aktiivinen tapa kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. Etsimme joukkoomme muutosmatkan tekijöitä, jotka inspiroituvat uuden oppimisesta, kehittymisestä sekä uuden yrityskulttuurin ja työtapojen rakentamisesta.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen

Fennia tarjoaa monia työelämän mahdollisuuksia rohkeille edistäjille. Pääset mukaan ammattitaitoiseen ja innostavaan tiimiin määrittämään ja implementoimaan parasta asiakaskokemusta, datan mahdollisuuksia ja prosessien automatisointia. Mahdollistamme sinulle jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän ja mielekkäät työtehtävät. Toimipaikkasi on Pasilassa, ja arkeasi sujuvoittavat liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön.

Tehdessämme merkittävää muutosmatkaa myös työhyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Fennialla saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten erinomaiset työterveysedut ja liikuntamahdollisuudet. Tavoitteenamme on, että jokainen fennialainen voi yhdistää työn ja vapaa-ajan iloa ja hyvinvointia maksimoivalla tavalla.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Enterprise Architecture Jussi Flinkkilä, puh. 050 5456171. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse jussi.flinkkila(at)fennia.fi 

Pyrimme löytämään sopivan henkilön mahdollisimman pian ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana, joten hakemus kannattaa jättää heti. Hae kuitenkin viimeistään 21.12.2021.

Tervetuloa rakentamaan kanssamme Tulevaisuuden Fenniaa!

https://youtu.be/FLAX1EP0dMU

Fennia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Meille ovat tervetulleita kaikki hakijat taustoista, iästä, sukupuolesta ja eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmistä riippumatta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1529328
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa, Helsinki, Uusimaa