(Poistunut julkaisusta)

Integraatioarkkitehti Helsinkiin
Alfame

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Oletko kyllästynyt puurtamaan jatkuvasti samojen asioiden parissa? Kaipaatko virkistäviä näkökulmia, tuoreempia teknologioita, yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä ja lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi uuteen suuntaan? 

Meillä on sinulle paikka avoinna -  ja sinä saat muovata siitä juuri sellaisen kuin itse haluat.

Millainen pesti on tarjolla?

Meillä pääset ratkomaan haasteita tiimityönä yhdessä muiden kovien asiantuntijoiden ja osaamistasi arvostavien asiakkaiden kanssa. Roolissasi  vaikutat vahvasti siihen, millaisten projektien parissa työskentelet ja millaisia teknologioita haluat käyttää. Emme kärrää sinua yksinäiseksi konsultiksi asiakkaan nurkkaan istumaan.

Arkkitehtina huolehdit haastavien ja monipuolisten integraatioprojektien laadukkaasta määrittelystä, keskustelet tasavertaisena kumppanina asiakkaiden kanssa ja tuet projektien myyntiä. Autat tiimiäsi onnistumaan jakamalla auliisti osaamistasi ja tuot näkemyksesi Alfamen toiminnan ja työtapojen kehittämiseen. Välillä naputtelet koodia ja halutessasi sinulla on vapaus sovitella päähäsi myös vaikkapa scrum masterin tai product ownerin hattua. Tehtäviäsi ja urapolkuasi muokkaat siihen suuntaan kuin itse haluat - me kannustamme!

Tällä hetkellä meille olennaisia teknologioita ovat esimerkiksi nämä: AWS, Azure, Java, Node.js, Mule ESB, REST API, RAML, WSDL, Ansible, Docker, Vagrant, Linux, Spring, JavaScript, ReactJS, SQL, JMS, BPMN, Elasticsearch, Kibana, Nginx, DevOps. Niillä peleillä toimimme, millä asioita saadaan kätevimmin tehdyksi. Opastamme sinut vähemmän tuttuihin teknologioihin ja olet myös tervetullut tuomaan uusia ratkaisuja mukanasi! Arkemme järjestämme näppärästi ketteriä menetelmiä (Scrum, Kanban, SAFe) hyväksi käyttäen.

Hommat, jotka sinulla on hallussa:

  • Hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on hyvä käsitys siitä, miten IT-maailma makaa
  • Olet jo kartuttanut kokemusta integraatioiden kehittämisestä
  • Java taipuu hyppysissäsi ja työkalupakistasi löytyy moderneja teknologioita
  • Sinulla on sosiaalista pelisilmää ja vuorovaikutustaitoa 
  • Viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Toimi näin

Kerro meille, kuka olet, mitä osaat ja mitä sinä haluaisit Alfamella tehdä. Emme sullo ketään valmiiseen lokeroon, vaan räätälöimme sinulle oman kiinnostuksesi mukaisen urapolun. Mielellämme kuulisimme myös ehdotuksesi sinulle sopivasta palkkatasosta - keskustellaan siitä yhdessä osaamiseesi ja tulevaan rooliisi peilaten.

Lähetä meille hakemuksesi hakulomakkeen kautta viimeistään 22.9.2019. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja vastaamme sinulle muutaman päivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä saat varaamalla soittoajan Kain kalenterista tai lähettämällä kysymyksesi osoitteeseen ura@alfame.com. 

Jaa mikä Alfame?

Alfame on yksi Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista. Meille tärkeimmät menestyksen mittarit ovat henkilöstökokemus ja asiakaskokemus, kannattavuutta unohtamatta.

Vauhdikkaasti muuntuvalla alalla luoviminen vaatii meiltä jatkuvaa kehittymistä ja kehittämistä, jota kutsumme hakkeruudeksi. Uuden oppiminen on kulttuurimme kulmakivi ja siitä myös palkitsemme. Kun sukellat vaikkapa kiinnostavaan kirjaan tai suoritat sertifikaatteja, bonus ropsahtaa tilillesi. Hakkeruutta pääset harjoittamaan myös pari kertaa vuodessa järjestämissämme hackathoneissa ja mitä mielikuvituksellisimmissa Turpo-projekteissa.

Meillä paiskitaan töitä siellä missä ne milloinkin parhaiten onnistuvat, ja olemme toden teolla panostaneet etätyöskentelyyn. Oman hyvinvointimme vuoksi tykkäämme tavata toisiamme säännöllisesti naamatustenkin, jolloin yhdessä tekeminen sujuu sutjakammin myös verkossa. Toimistot meillä on Helsingin lisäksi Tampereella, Kokkolassa ja Rovaniemellä.

Asiakasprojektit viemme maaliin tiimityönä ja laadusta tinkimättä.  Heimot tukevat osaamisen kehittämisessä ja tarjoavat yhteisön, joissa voit ruotia asioita samoista teknologioista kiinnostuneiden tyyppien kanssa. Meillä kukaan ei jää yksin.

Olemme rehtiä ja rentoa, arkijärkistä porukkaa laajalla ikäjakaumalla. Meitä liimaa yhteen Alfamen arvot hakkeruus, yhteistyö ja sisukkuus. Käy lukemassa lisää meistä työpaikkana ja asiakasprojekteistamme!