(Poistunut julkaisusta)

Integraatioarkkitehti, BizTalk, Azure, RPA
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Liiketoimintamme perustuu erinomaiseen asiakastyytyväisyyteen, vahvaan teknologiaosaamiseen sekä aitoon asiakaslähtöiseen toimintaan. Tuotamme monipuolisia työn tuottavuus-, konsultointi-, sovellushallinta-, sovelluskehitys-, ulkoistus- ja tukipalveluja. 

Etsimme nyt integraatio/ohjelmistorobotiikka-tiimiimme integraatioarkkitehtia.

Tehtävän kuvaus

Integraatioarkkitehtinä suunnittelet, konsultoit ja kehität asiakkaidemme integraatio -ja järjestelmäarkkitehtuureja. Roolisi mukaisesti osallistut asiakasprojektien eri työvaiheisiin alkaen määrittelystä ja päättyen projektien onnistuneeseen käyttöönottoon. Tukena sinulla on tiimin kokeneet integraatioammattilaiset.

Odotamme

Olet työskennellyt integraatioarkkitehtina tai olet valmis ryhtymään sellaiseksi. Haluat oppia uutta ja ylläpitää osaamistasi sekä työssä että sen ulkopuolella. Tulet työskentelemään osana integraatioihin ja ohjelmistorobotiikkaan keskittynyttä tiimiä. Teemme työmme hyvin ja laadukkaasti -  yhteistyötä ja huumoria unohtamatta. Asiakasrajapinnassa työskentely kuuluu luonnollisena osana tehtävänkuvaasi. Arvostamme lisäksi itsenäistä työotetta ja lähtökohtaisesti tuleva esimiehesi ei tule paimentamaan sinua.

Alla olevat termit kuvaavat tulevan työsi sisältöä, ja sinulla onkin jo useammasta vahvaa osaamista:

  • BizTalk Server
  • Azure IPaaS (mm. Logic Apps, Functions, API mgmt., Service Bus, Event Grid)
  • REST ja JSON
  • RPA

Lisäksi arvostamme ymmärrystä eri integraatioalustoista.

Tarjoamme

  • Työsi on haastavaa ja tarjoamme sen tekemisestä vastineeksi kilpailukykyisen ansiotason vakituisessa työsuhteessa.
  • Mahdollisuuden uuden oppimiseen ja kouluttautumiseen.
  • Panostamme tilojemme viihtyisyyteen ja meillä on hyvät työsuhde-edut.

Elisalla on toimipisteitä ympäri Suomea (mm. Tampereella, Turussa ja Kuopiossa) ja nykyiselläänkin tiimimme on hajautunut eri puolille Suomea. Ensisijaisesti haemme asiantuntijaa Helsinkiin, mutta myös muut sijainnit ovat neuvoteltavissa.

Lisätietoa

Jos yllä oleva teksti resonoi pistä hakemus tulemaan - paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Lassila, joko puhelimitse numerossa 050 5766849 tai sähköpostitse osoitteessa antti.lassila@elisa.fi.


Tehtävään valituille teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.