(Poistunut julkaisusta)

Integraatio- ja API-osaajia
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2017

HOMMIA TARJOLLA SUOMEN VAHVIMMASSA API- JA INTEGRAATIOTALOSSA!

Digian integraatio- ja API-hallintatekeminen porskuttaa eteenpäin. Kesäilmoituksemme noudattelee jo tutuksi tullutta kaavaa: etsimme monenlaisia integraatio-osaajia ja -arkkitehteja kasvattamaan entuudestaan lähes 150 integraatioammattilaisen joukkoamme. Käynnissä on runsaasti monipuolisia API-startupeja, julkishallinnon uudistushankkeita ja monen eri toimialan mielenkiintoisia projekteja.

Integraatioiden asiantuntijana määrittelet, suunnittelet, toteutat ja asennat integraatioita sekä optimoit asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Tehtävä muotoutuu osaamisesi ja toiveidesi mukaan. Monet integraatioista toteutetaan pilvialustoja hyödyntäen ja erilaiset API Management -ratkaisut rikastuttavat tekemisen mahdollisuuksia entisestään. Projektista riippuen työnkuvassasi voi olla esimerkiksi API:en ja integraatioiden välisten toiminnallisuuksien toteutusta. Arkkitehtiroolissa voit toimia joko tekijänä tiimiä tukemassa tai myynnin tuessa workshoppaamassa. Miten roolisi tarkentuukaan, toteutat maan parhaita integraatio- ja API-hallinnan ratkaisuja jatkuvassa yhteistyössä asiakkaan ja toteutustiimin kanssa.

Tarvitsemme useita osaajia ainakin seuraaviin rooleihin:

  • Integraatio- tai ratkaisuarkkitehti
  • API-tuotteiden asiantuntija
  • Oracle Service Bus / Oracle SOA Suite -asiantuntija
  • Microsoft BizTalk / Azure -asiantuntija
  • Anypoint Platform / Mule ESB -asiantuntija
  • FRENDS -asiantuntija
  • IBM Integration Bus ja IBM DataPower -asiantuntija

Toivomme, että sinulle on jo entuudestaan tuttu jokin edellä mainituista integraatioteknologioista, tai ServiceMix tai RedHat Fuse. Innostumme myös Azuren infran ja Azure App Servicen tuntemuksesta sekä IBM API Connect, Azure API Management, ApiGee, Kong, WSO2 ja Tyk -tuoteosaamisesta. Mielestämme tehtävän hanskaaminen edellyttää sinulta myös intohimoista suhtautumista työhösi sekä halua oppia uutta ja jakaa oppimaasi, rohkeutta tarttua asioihin sekä kysyä ja kyseenalaistaa. Lisäksi sinulla on itseohjautuva ja asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne.

Me olemme vakavasti otettava integraatiotalo, vaikka emme näitä hommia naama vakavana paiskikaan. Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksellä jo 20 vuotta, joten kokemusta ja aiheeseen liittyvää aktiivista heimopöhinää löytyy rutkasti. Integraatio-osaaminen on Digialla keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa sinulle vaihtoehtoisia polkuja yksilölliselle kehittymisellesi ja huomioida niissä sinun motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta.

Lue lisää Digiarjen Sankareista!

Hakuaika päättyy 20.8.2017. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus tai Liisa Onninen vastaavat mielellään kysymyksiisi. Liisan tavoitat puhelimitse 7.7. saakka numerosta 046 922 0056 ja Fredin 1.8. alkaen numerosta 040 531 2767. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, helteisin heinäkuu poislukien, joten laita ihmeessä hakemusta mahdollisimman pikaisesti ja kerro toiveistasi!