(Poistunut julkaisusta)

Integraatio-arkkitehti
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Sinäkin voit olla pian huomisella töissä – katso tarinamme!

 

Vahvistamme tietohallintoamme Lassila & Tikanojan Helsingin pääkonttorilla Tikanpesässä ICT-alueen kokeneella asiantuntijalla:

 

ICT-arkkitehti, integraatiot

 

 

Haluatko olla avainpeluri projektissa, jossa yhdistyvät kiertotalous ja digitalisaatio? L&T Ympäristöpalvelut on kiertotalouden markkinajohtaja Suomessa, ja haemme nyt joukkoomme integraatioarkkitehtiä pian käynnistyvään liiketoiminnan uudistushankkeeseen.  Hankkeessa uudistamme toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmät sekä niitä täydentävät ratkaisut ja integraatiot modernien pilvipohjaisten ratkaisujen avulla.

 

Teet laaja-alaisesti yhteistyötä liiketoimintojen edustajien, liiketoimintasovellusten asiantuntijoiden sekä ulkoisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vastaat hankkeessamme käyttöönotettavien järjestelmien integroinnista ja siitä, että data niiden välillä liikkuu jouhevasti. Huolehdit siitä, että sovellukset kehittyvät liiketoimintoja tukien ja arvoa tuottaen. Roolissasi osallistut sovellusten tulevien julkaisujen ja muutosten suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.

 

Pääset osaltasi mukaan luomaan ja varmistamaan kokonaisarkkitehtuurin tavoitetilaa ja saat vastuuta alueesi arkkitehtuurillisesta kuvaamisesta, riippuvuuksien tunnistamisesta ja kokonaislinjausten varmistamisesta. Omaat taitoja osapuolten koordinointiin liittyen, sillä olet mukana kehitysprojekteissa eri rooleissa.

 

Ovatko odotuksesi korkealla edellä olevan kuvauksen luettuasi? Hyvä! Me puolestamme odotamme sinulta seuraavia asioita:

 

  • Tehtävään soveltuva koulutus, esim. insinööri tai tietojenkäsittelyn AMK tai DI/ KTM sekä vähintään viisi vuotta kokemusta tietojärjestelmäintegraatioista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Olet kotonasi Microsoft Azure alustalla sekä tunnet sen erilaiset integraatioratkaisut, kuten LogicApps
  • Eduksesi lasketaan Azure- ja integraatiosertifikaatit sekä kokemus datan hallinnasta
  • Olet vastannut teknisistä kokonaisuuksista palvelutoimittajan leivissä tai vähintään keskisuuren yrityksen tietohallinnossa toimien
  • Hyviä sosiaalisia taitojasi tarvitaan, kun tuet organisaation ihmisiä, rakennat yhteistyötä palvelutoimittajien kanssa ja pidät sidosryhmiäsi ajan tasalla
  • Pystyt toimimaan paineen alla ja osaat priorisoida tehtäviä – haasteiden sattuessa et jäädy vaan pikemminkin sytyt varmistaen oikeat toimet
  • Osaamisportfoliosi kattaa ICT-alueen lisäksi muidenkin yritysfunktioiden palveluja ja ymmärrät suuren yrityksen liiketoimintaprosesseja ja -logiikkaa – ymmärrät siis bisnestä!

 

 

Ethän aikaile, vaan lähetät hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten! Haku sulkeutuu 4.12.2020, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 20.11. klo 8-9 ja maanantaina 30.11. klo 16-17 Pia Lähde-Lyytinen, ICT Business Partner, p. 040-7523132.