(Poistunut julkaisusta)

INTEGERAATIOARKKITEHTI / -ASIANTUNTIJA
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haluatko osaksi osaavaa ja innostavaa työyhteisöä vastaamaan liiketoimintamme kannalta olennaisen integraatioarkkitehtuurin luomisesta ja hallinnasta? Onko sinulla jo vankka kokemus erilaisista tietojärjestelmistä - niiden välisistä integraatioista ja integraatioiden ylläpidosta ja haluat päästä kehittämään taitojasi monipuolisessa digiympäristössämme? Meillä pääset osaksi osaavaa ja arvostettua työyhteisöä, joka kehittää ja ylläpitää toimialan parhaita digitaalisia palveluja.

Etsimme Jatkuvat Palvelut -tiimimme nyt integraatioarkkitehtia/-asiantuntijaa, arjen teräsmiestä tai -naista, jolta odotamme oma-aloitteista ja itseohjautuvaa asennetta sekä timanttista ongelmanratkaisukykyä. Arvostamme hyviä tiimityöskentelytaitoja, paineensietokykyä ja asiakaslähtöistä ajattelua.

Avainasioita tehtävässä ovat erilaiset integraatioratkaisut, APIt, alan parhaat käytännöt, pilvi ja on-prem ympäristöt, ylläpidettävyys ja ylipäätään lisäarvo jonka tämän päivän rakennuspalikoilla liiketoiminnalle takaamme.

Tehtäviisi kuuluu Mehiläisen integraatioarkkitehtuurin luonti ja ylläpito, erilaisten integraatioiden toteutus ja toteutuksen ohjaus, API-kyvykkyyden rakentaminen ja niiden tuoman lisäarvon varmistaminen yhdessä Digi-tiimin ja liiketoiminnan kanssa.

Mitä teemme:

Jatkuvat Palvelut -tiimi toimii Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä vastuullaan liiketoiminnan jatkuvuus, kehitysprojektit/toimenpiteet ja yleisesti digikehityksen tuoman lisäarvon toteutuminen. Tiimi muodostuu alan ammattilaisista jotka odottavat sinua osaksi tiivistä tiimiä - kantamaan omaa arjen sankarin viittaasi!

Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoiset ja monipuolisen ympäristön Mehiläisen liiketoiminnan ytimessä
Valitsemasi työvälineet
Vastuuta, tekemisen vapauden ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintosi mukaan
Joustavan työnantajan (liukuvat työajat, etätyöt, yms.)
Modernit toimitilat Kampissa tai Logomossa

Kiinnostuitko? Hakuaika päättyy 20.6.2019, mutta lähetäthän hakemuksesi sekä palkkatoiveesi tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja ilkka.hietala(at)mehilainen.fi