(Poistunut julkaisusta)

Insurance Sales Advisor
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme tunnetulle finanssialan asiakkaallemme Helsingin kantakaupungin alueelle palvelu- ja myyntihenkistä Insurance Sales Advisoria käynnistyvään projektiin. Projekti kestää noin kolmen kuukauden ajan ja työt alkavat 1.2.2021.


Mistä on kyse?

Asiakkaamme myyntitiimin tavoitteena on uudenlaisen vakuutusalan tuotteen aktiivinen myynti b-to-c asiakkaille. Puhelin tulee olemaan merkittävä työvälineesi, joten aiempi myyntikokemus ja asiakaspalvelukokemus laina-, vakuutus- ja pankkipalveluiden parista ovat sinulle erittäin suureksi eduksi. Toivomme hyviä it-taitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kieltä. 

Edut

Tässä on erinomainen mahdollisuus kerryttää myyntikokemusta suuresta finanssialan asiantuntijaorganisaatiosta ja sen prosesseista. 

Lisätiedot

Työt alkavat 1.2.2021 ja kestävät ainakin kolmen kuukauden ajan. Työ on kokoaikainen ja sijoittuu toimistoaikoihin (ma-to klo 9-20 välille sekä perjantaisin 8:30-16:30 välillä). 

Haethan tehtävää nopeasti englanninkielisellä CV:llä ja hakemuksella. 

Lisätietoja Poolian konsulteilta:

Tarja Laakso
tarja@poolia.fi
020 7290837

Sanna Majava
sanna@poolia.fi
020 7290 838

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter