(Poistunut julkaisusta)

Instrumenttiputkien viimeistelijä
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme määräaikaiseen työsuhteeseen instrumenttiputkien laadunvarmistukseen ja viimeistelyyn tuotantotyöntekijää.

Työskentelet joustavassa päivävuorossa hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä Vantaalla. Toivomme valmiutta kaksivuoroon, sillä on mahdollista että vuorojärjestelmä siirtyy kaksivuoroon vuodenvaihteessa. Työsuhde on määräaikainen kesäkuun 2020 loppuun, hyvin työssä pärjäävällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi kuuluu instrumenttiputkien kiillotus ja puhdistus, pakkaaminen, testaaminen ja laadunvarmistus. Toivomme että olet työskentelytavoiltasi täsmällinen ja huolellinen sekä omaat mahdollisesti aiempaa taustaa tuotantotyöskentelystä. Tehtäviä on mahdollista muokata osaamisesi mukaan, joten haethan rohkeasti teknisen alan koulutuksella (esimerkiksi kone- ja metalliala) tai ilman.

Asiakasyrityksemme tarjoaa:

  • Mahdollisuuden kehittyä tehtävissä ja vaikuttaa oman työnkuvan kehitykseen
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen
  • Paikan kansainvälisessä yrityksessä teknologian alalla
  • Joustavat työajat päivävuorossa
  • Kilpailukykyisen palkkauksen

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi, puh 050 594 2521. Haethan tehtävää oheisen linkin kautta, haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä.